Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Ευχάριστη έκπληξη για την Αφροδίτη Σκαφίδα - Συγκινημένη η παίκτρια των Διασήμων

Έδωσε και μια... υπόσχεση στους συμπαίκτες της

22 Μαρτίου 2023 22:43
Survivor All Star: Ευχάριστη έκπληξη για την Αφροδίτη Σκαφίδα - Συγκινημένη η παίκτρια των Διασήμων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star έχει και τις όμορφες στιγμές του, με την Αφροδίτη Σκαφίδα να έχει τα γενέθλιά της και να τα γιορτάζει με... καρύδα, που ήταν και το μόνο διαθέσιμο προϊόν εκείνη τη στιγμή.

Την έκπληξη έκανε στην παίκτρια των Διασήμων ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος εμφάνισε δύο καρύδες και ευχήθηκε στη συμπαίκτριά του, με την ίδια να αισθάνεται όμορφα και να δίνει, μάλιστα, μια υπόσχεση, πέρα από τις... δολοπλοκίες με τον φίλο της.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη είπε στους συμπαίκτες της, ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα της να κερδίσει στο έπαθλο επικοινωνίας, ώστε να γιορτάσουν τα γενέθλιά της με ένα καλό γεύμα και ερχόμενοι σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Survivor All Star spoiler 22/03: «Ή αυτός ή εγώ...» - Αποχωρεί οικειοθελώς η Εύη Σαλταφερίδου

Survivor All Star spoiler 22/03: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αγαπημένο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, με τις εντάσεις να έχουν πιάσει κόκκινο με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο παίκτης των Μαχητών έχει καταφέρει να τσακωθεί μέχρι και με τα ρούχα του! Ακόμα και ο Κωνσταντίνος Βασάλος που ήταν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα κουράστηκε και ξεκαθάρισε πως θα σταματήσει την παρέα μαζί του ενώ πλέον θα τον ψηφίζει και ως υποψήφιο επειδή δημιουργεί θέματα και εντάσεις στην ομάδα με αποτέλεσμα να χάνονται πολύτιμα έπαθλα!

Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει βρεθεί στο περιθώριο και για τις λεκτικές επιθέσεις που κάνει σε γυναίκες της ομάδας του, με μια από αυτές να είναι η Εύη Σαλταφερίδου. Η παίκτρια των Μαχητών λύγισε στο επεισόδιο της Τρίτης (21/03), βάζοντας τα κλάματα, ενώ η πίεσή της ήταν και παραμένει τόσο μεγάλη που έθεσε βέτο στην παραγωγή πως ή θα αποχωρήσει ο Τάκης ή εκείνη!

Η παραγωγή από την πλευρά της ήταν ξεκάθαρη και τις τόνισε (με ευγενικό και ήρεμο τρόπο) πως δεν δέχεται απειλές από κανέναν παίκτη και πως αν πιέζεται έχει το ελεύθερο να αποχωρήσει, ωστόσο θα υποστεί τις συνέπειες του... συμβολαίου της, αφού υπάρχουν «ισχυρές» ρήτρες.

Η Εύη Σαλταφερίδου αρχικά φαινόταν θετική στο να αποχωρήσει, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν θα κάτσω να περάσει ότι και με τον Σώζων στο προηγούμενο Survivor»! Σύμφωνα ομως με πληροφορίες του Athensmagazine.gr εκείνος που κατάφερε να της αλλάξει άποψη (προς το παρόν) ήταν ο Ηλίας Γκότσης, αφού θα δύο παιδιά είναι κολλητοί, τόσο μέσα στο παιχνίδι, όσο και στην Ελλάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share