Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Έχεις τσακωθεί μέχρι και με το παγκάκι...» - Πανικός με Βασάλο και Καραγκούνια στην παραλία

Σούσουρο στην καλύβα των Μαχητών

22 Μαρτίου 2023 22:13
Survivor All Star: «Έχεις τσακωθεί μέχρι και με το παγκάκι...» - Πανικός με Βασάλο και Καραγκούνια στην παραλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανονικός... χαμός επικρατεί στο Survivor All Star και στην παραλία των Μαχητών, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Τάκη Καραγκούνια για ακόμη μια φορά να έρχονται σε ένταση.

«Όταν ο Τάκης είναι έντονος, οι Μαχητές περνάνε δύσκολα... Εγώ του έχω ξεκαθαρίσει πως αν παραμείνει στο παιχνίδι, δεν θα τον κάνω τόσο παρέα όσο τον έκανα παλιά, ο λόγος είναι ότι δεν συμφωνώ καθόλου ούτε με αυτά που λέει ούτε με αυτά που κάνει ούτε όπως αντιδράει. Καλό θα ήταν να απομονωθεί για ένα 2βδομάδο, 3βδομαδο, μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, να αυτοσυγκεντρωθεί και να μας αφήσει και εμάς στην ησυχίας μας», είπε μιλώντας στην κάμερα ο Κωνσταντίνος, με τον «Κόρο» νωρίτερα να είναι έξαλλος.

Survivor All Star: Η ένταση ανάμεσα σε Βασάλο και Καραγκούνια

Σε συζήτηση που είχαν αργότερα ο ίδιος με τον Τάκη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, επανέλαβε τα λεγόμενά του και τον συμβούλεψε όντως να κρατήσει αποστάσεις από την ομάδα του. «Τσακώθηκες με όλους και με όλα, μέχρι και με το παγκάκι! Δεν γίνεται αυτό ρε φίλε!», του είπε ο Βασάλος, με εκείνον βέβαια να το αρνείται.

Μάλιστα, εξήγησε πως παρόλο που μαζί του κυρίως ο Τάκης είναι ήρεμος και συγκαταβατικός, με τους υπόλοιπους δεν είναι διόλου με αποτέλεσμα να φέρνει εντάσεις κάθε φορά.

Survivor All Star: "Δίκασε" την παραγωγή ο Τριαντάφυλλος - «Έχετε ξενερώσει και τους φοίνικες εκεί πέρα» (photo)

Απασφάλισε για άλλη μια φορά ο Τριαντάφυλλος με τα λεγόμενά του για το Survivor All Star και τις συμπεριφορές των παικτών μέσα στο παιχνίδι.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης πολλές φορές μέσα από τα stories του εκφράζει την άποψή του με την οποία αρκετός κόσμος ταυτίζεται. Ιδίως όσον αφορά τις ψηφοφορίες και τους παίκτες που παραμένουν ακόμη μέσα στο παιχνίδι.

«Ρε παραγωγή του Survivor, φέτος όλοι μου στέλνουν πώς “Γιατί να ψηφίσουμε αφού η παραγωγή κρατάει όποιον θέλει και διώχνει όποιον θέλει;” Γιατί το κάνετε αυτό στον κόσμο; Αφήστε το παιχνίδι στα ίσα μήπως και πάτε στο 18-19%. Έχετε ξενερώσει και τους φοίνικες εκεί πέρα. Στο τέλος θα το φτάσετε μονοψήφιο, όπως στην Κουρούτα το Survival», αναφέρει στην ανάρτησή του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share