Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Εκτός πραγματικότητας οι ουραγοί Μαρτίκας και Ελευθερία απορούν γιατί είναι υποψήφιοι - Τους έβαλε στη θέση τους η Χαμπέρη

Θεωρούν τους εαυτούς τους... αδικημένους

22 Μαρτίου 2023 21:31
Survivor All Star: Εκτός πραγματικότητας οι ουραγοί Μαρτίκας και Ελευθερία απορούν γιατί είναι υποψήφιοι - Τους έβαλε στη θέση τους η Χαμπέρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ελευθερία Ελευθερίου βρίσκονται δικαίως στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση στο Survivor All Star, αποτελώντας δύο εκ των πιο αδύναμων παικτών, ωστόσο θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους.

Η τραγουδίστρια, ειδικά, που έχει μόλις επτά νίκες σε 21 αγώνες της πριν από το νέο επεισόδιο και κατέχει την προτελευεταία θέση για την ομάδα της, ισχυρίζεται πως... με κάποιο τρόπο βοηθά, αν και δεν έχουμε δει κάτι άλλο πέραν της ίντριγκας, ενώ ο «βασιλιάς» της τονίζει πως ο κόσμος θα έχει τον τελευταίο λόγο, καλώντας τον να ψηφίσει.

Στη... θέση τους πάντως έβαλε και τους δύο παίκτες η Ελένη Χαμπέρη, «κατακεραυνώνοντας» τον Μαρτίκα. «Εγώ μαριονέτα σου δε γίνομαι», ανέφερε στην κάμερα, στήνοντάς τον στον τοίχο.

Survivor All Star spoiler: Βόμβα! Αποβάλλονται Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας!

Survivor All Star spoiler 22/03: Μια αποκλειστική είδηση βόμβα μας αποκάλυψε το Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, καθώς δύο άνδρες αποτελούν (προς το παρόν) παρελθόν από το Survivor All Star!

Χτες (21/03) το Athensmagazine.gr σας αποκάλυψε τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Γκότση, πίσω από τις κάμερες και μια μέρα μετά έρχεται η πανηγυρική επιβεβαίωση! Ηλίας και Τάκης, Τάκης και Ηλίας είχαν ακόμα ένα σκληρό τσακωμό με αποτέλεσμα η παραγωγή να πάρει την απόφαση να τους αποβάλει!

Survivor All Star spoiler: Βόμβα! Αποβάλλονται Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας!

Όχι όμως οριστικά, αλλά τουλάχιστον από το αγώνισμα της Πέμπτης (23/03), εκεί όπου Διάσημοι και Μαχητές θα μονομαχήσουν για έπαθλο φαγητού. Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας δεν θα πάρει μέρος, με τους Διάσημους να παίρνουν μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη!

Μένει να φανεί αν η απόφαση της παραγωγής είναι πιο σκληρή ακόμα και αποβάλλει οριστικά τους δύο παίκτες, ειδικά τον Τάκη, ο οποίος έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα με την συμπεριφορά του, όχι μόνο φέτος, αλλά και στο περσινό Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share