Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Survivor All Star: "Δίκασε" την παραγωγή ο Τριαντάφυλλος - «Έχετε ξενερώσει και τους φοίνικες εκεί πέρα» (photo)

«Στο τέλος θα το φτάσετε μονοψήφιο, όπως στην Κουρούτα το Survival»

22 Μαρτίου 2023 13:48
Survivor All Star:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απασφάλισε για άλλη μια φορά ο Τριαντάφυλλος με τα λεγόμενά του για το Survivor All Star και τις συμπεριφορές των παικτών μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, σάλος επικρατεί στο Twitter με πλάνο που «έκοψε» η παραγωγή!

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης πολλές φορές μέσα από τα stories του εκφράζει την άποψή του με την οποία αρκετός κόσμος ταυτίζεται. Ιδίως όσον αφορά τις ψηφοφορίες και τους παίκτες που παραμένουν ακόμη μέσα στο παιχνίδι.

«Ρε παραγωγή του Survivor, φέτος όλοι μου στέλνουν πώς “Γιατί να ψηφίσουμε αφού η παραγωγή κρατάει όποιον θέλει και διώχνει όποιον θέλει;” Γιατί το κάνετε αυτό στον κόσμο; Αφήστε το παιχνίδι στα ίσα μήπως και πάτε στο 18-19%. Έχετε ξενερώσει και τους φοίνικες εκεί πέρα. Στο τέλος θα το φτάσετε μονοψήφιο, όπως στην Κουρούτα το Survival», αναφέρει στην ανάρτησή του.

'Δίκασε' την παραγωγή του Survivor All Star  ο Τριαντάφυλλος

Survivor All Star spoiler: Βόμβα! Αποβάλλονται Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας!

Survivor All Star spoiler 22/03: Μια αποκλειστική είδηση βόμβα μας αποκάλυψε το Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, καθώς δύο άνδρες αποτελούν (προς το παρόν) παρελθόν από το Survivor All Star!

Χτες (21/03) το Athensmagazine.gr σας αποκάλυψε τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Γκότση, πίσω από τις κάμερες και μια μέρα μετά έρχεται η πανηγυρική επιβεβαίωση! Ηλίας και Τάκης, Τάκης και Ηλίας είχαν ακόμα ένα σκληρό τσακωμό με αποτέλεσμα η παραγωγή να πάρει την απόφαση να τους αποβάλει!

Survivor All Star spoiler: Βόμβα! Αποβάλλονται Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας!

Όχι όμως οριστικά, αλλά τουλάχιστον από το αγώνισμα της Πέμπτης (23/03), εκεί όπου Διάσημοι και Μαχητές θα μονομαχήσουν για έπαθλο φαγητού. Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας δεν θα πάρει μέρος, με τους Διάσημους να παίρνουν μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη!

Μένει να φανεί αν η απόφαση της παραγωγής είναι πιο σκληρή ακόμα και αποβάλλει οριστικά τους δύο παίκτες, ειδικά τον Τάκη, ο οποίος έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα με την συμπεριφορά του, όχι μόνο φέτος, αλλά και στο περσινό Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share