Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

Survivor All Star: Γύρισε την μπιφτέκα ο Βασάλος - «Δεν θα νταντεύω άλλο τον Τάκη»

Ξαφνικά την είδε... αλλιώς

21 Μαρτίου 2023 22:45
Survivor All Star: Γύρισε την μπιφτέκα ο Βασάλος - «Δεν θα νταντεύω άλλο τον Τάκη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Το ποτήρι έχει ξεχυλίσει. Καμία ανοχή στα νεύρα, καμία ανοχή στην ένταση που προκαλεί ο Τάκης Καραγκούνιας στην ομάδα. Από δω και πέρα κι εγώ έχω σκεφτεί να απομακρυνθώ από τον Τάκη, δεν αντέχω άλλο, δεν παίρνει από λόγια». Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα της Εύης Σαλταφερίδου.

«Δεν καταλαβαίνει και δεν είναι και μένα ο ρόλος μου πλέον, να τον υπερασπίζομαι και να τον κατευνάζω. Εγώ προσπαθούσα τόσο καιρό να τον κρατάω σε μία ηρεμία για το καλό όλων μας, έχουμε περάσει κι ωραίες στιγμές με τον Τάκη. Δεν είναι μόνο αυτή η ένταση και η τοξικότητα και οι τσακωμοί, κακά τα ψέματα και τα άλλα παιδιά έχουν περάσει ωραία με τον Τάκη. Υπάρχουν και στιγμές χαράς, αλλά όταν κινδυνεύει να βγει υποψήφιος ή έχει μια διαμάχη με τον οποιονδήποτε, εκεί δεν παλεύεται με τίποτα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, έκλεισε λέγοντας: «Επειδή λοιπόν, κι εγώ τρεις μήνες έχω τα δικά μου, δεν θα κάθομαι να κάνω τη νταντά του Τάκη».

Survivor All Star: «Στην παραγωγή είστε τερμα μ@@ακ@ς...» - «Ντελίριο» στο Twitter με τον Τάκη Καραγκούνια

Άλλος ένα επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε και φυσικά για μια ακόμη βραδιά πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος έχει φτάσει τους συμπαίκτες του σε οριακό σημέιο, μέχρι που παρακαλούν να αποχωρήσει, Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα της Εύης Σαλταφερίδου στην Μαριαλένα.

Όπως ήταν λογικό οι χρήστες του Twitter δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστα αυτά τα σκηνικά, με αποτέλεσμα το όνομα του Τάκη να τρεντάρει στις πρώτες θέσεις.

Δείτε μερικά από τα σχόλια των χρηστών του Twitter για τον Τάκη Καραγκούνια


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share