Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 21/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

21 Μαρτίου 2023 20:17
Survivor All Star spoiler 21/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 21/03: Αγώνας τρίτης ασυλίας για την εβδομάδα αυτή στο Survivor All Star, με Διάσημους και Μαχητές να μάχονται για να κρατήσουν όλους τους παίκτες τους στον Άγιο Δομίνικο! Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Τζο Μαριδάκη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μετά από μια νίκη της Μαχητών και μια των Διασήμων στον τάκο έχουν βρεθεί ως υποψήφιοι προς αποχώρηση η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Τάκης Καραγκούνιας! Δύο υποψηφιότητες έκπληξη αφού σίγουρα δεν είναι οι πιο αδύναμοι παίκτες από την ομάδα τους, με αποτέλεσμα να αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον η αποχώρηση της εβδομάδας!

Σήμερα λοιπόν πάμε στην τρίτη ασυλία της εβδομάδας εκεί όπου θα φέρει ακόμα δύο υποψηφιότητες για μια εκ των δύο ομάδων! Ποια θα κερδίσει και που θα βρεθεί στην δύσκολη θέση να ψηφίσει ξανά;

Survivor All Star spoiler 21/03: Της μουρλής! Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία!

Survivor All Star Spoiler 21/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας!

Οι μάχες πλέον είναι σώμα με σώμα με την αναμετρήσεις να κρίνονται στον πόντο και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και απόψε! Η νικήτρια ομάδα θα προκύψει από το τελευταίο ραν, αφού το σκορ για τους νικητές θα είναι το 10-9! Ποια θα είναι αυτή;

Σύμφωνα με τις οριστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr απόψε η νίκη θα βαφτεί μπλε και οι κόκκινοι θα δώσουν, όχι δύο αλλά τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι θα είναι αυτοί; Μείνετε συντονισμένοι καθώς ακολουθεί Survivor spoiler με τους υποψήφιους προς αποχώρηση!

Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού (21/03) επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share