Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Κόλαφος» η Τζο Μαριδάκη - «Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο απλά με πείραζε...» (video)

Δεν έκρυψε τίποτα

21 Μαρτίου 2023 17:23
Survivor All Star: «Κόλαφος» η Τζο Μαριδάκη - «Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο απλά με πείραζε...» (video)

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένη η Τζο Μαριδάκη, το μεσημέρι της Τρίτης, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star. Με την ευκαιρία, δείτε το άγριο επεισόδιο ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Τάκη Καραγκούνια.

Η πρώην παίκτρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δέχτηκε να λάβει μέρος για δεύτερη φορά, ενώ απάντησε και για το ειδύλλιο που φημολογείται πως υπάρχει εδώ και λίγες ημέρα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Τα περισσότερα από αυτά που συμβαίνουν στο reality δεν τα δείχνουν. Με το μοντάζ κόβουν πολλά. Μέσα στο παιχνίδι δεν κινδυνεύεις από έλλειψη τροφής, αλλά από έλλειψη συναισθημάτων. Φέτος επέλεξε να ζήσω το παιχνίδι με τον δικό μου τρόπο, να το απολαύσω και να μην εμπλέκομαι στους καβγάδες. Φέτος μπήκα ξεκάθαρα για το οικονομικό κομμάτι», είπε αρχικά η Τζο Μαριδάκη.

Και συνέχισε: «Ένιωθα ότι θα αποχωρήσω, αλλά ήμουν οκ γιατί δεν είχα τίποτα να χάσω. Καλύτερα που βγήκα από το παιχνίδι, θα συνεχίσω τις σπουδές μου και βλέπουμε».

Σχετικά με το φημολογούμενο ειδύλλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Τζο Μαριδάκη αποκάλυψε: «Όχι δεν έχουν κάτι. Εγώ θα ήθελα να κερδίσει η Σταυρούλα, δεν είχα κάτι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο απλά με πείραζε που ενώ δεν έφερνε νίκες και δεν ήταν καλός αγωνιστικά, δεν τον ψήφιζαν».

«Πολύ μαγκιά ο Αγγελόπουλος! Εσείς φταίτε που τον κάνατε Θεό!»: Σάλος με τον Ντάνο στο Twitter, άρπαξε το μικρόφωνο από δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ! Έξαλλη η Φαίη Σκορδά!

Συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη έδωσε την Δευτέρα το μεσημέρι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ετοιμάζεται να εισβάλλει στην "Γη της Ελιάς", ωστόσο στην έξοδο από τα στούντιο του Mega, τον περίμενε μια δημοσιογράφος για ερωτήσεις!

Όπως ήταν λογικό τον ρώτησε και για το Survivor All Star, αλλά και για την σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση, την οποία δεν έχει κρατήσει κρυφή το ζευγάρι και εκεί βγήκε από τα ρούχα του. Εκνευρίστηκε και ρώτησε την δημοσιογράφο να μιλήσουν για τη δική της προσωπική ζωή και στην συνέχεια καταλαβαίνοντας το λάθος του προσπάθησε να το διασκεδάσει αρπάζοντας το μικρόφωνο από την κοπέλα, κάνοντας πως της παίρνει συνέντευξη!

Η αντίδρασή του αυτή όμως δεν άρεσε ούτε στο Twitter αλλά ούτε και σε Φαίη Σκορδά και Μπέτυ Μαγγίρα που σχολίασαν το συμβάν αυτό μέσα από τις εκπομπές τους!

Δείτε και μερικά από τα σχόλια στο Twitter για τον Γιώργο Αγγελόπουλο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share