Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler: «Μην μου ξαναμιλήσεις, τελειώσαμε!» - Από κολλητοί, δύο ξένοι Κωνσταντίνος Βασάλος και Τάκης Καραγκούνιας!

Όλα στη φόρα! Τρομερό παρασκήνιο

21 Μαρτίου 2023 11:52
Survivor All Star spoiler: «Μην μου ξαναμιλήσεις, τελειώσαμε!» - Από κολλητοί, δύο ξένοι Κωνσταντίνος Βασάλος και Τάκης Καραγκούνιας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Μπορεί ο Τάκης Καραγκούνιας να έχει αρκετές αντιπάθειες μέσα στο παιχνίδι, όμως από τους λίγους παίκτες - συμπαίκτες του που ήταν κοντά ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Όλα αυτά όμως μέχρι το χθεσινό επεισόδιο...

Η υποψηφιότητα του Τάκη έφερε τον παίκτη ξανά σε έξαλλη κατάσταση, αρχίζοντας να κατηγορεί τους πάντες, ενώ σε έντονη λογομαχία που είχε με τον Ηλία Γκότση φέρεται να ξέφυγε και να χτυπάει πράγματα. Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος είχε δώσει αρκετές ευκαιρίες στον Τάκη Καραγκούνια και τον συγχωρούσε σε κάθε του ξέσπασμα.

Πλέον όμως κούρασε. Ο Κωνσταντίνος δεν αντέχει άλλο να τον νταντεύει κι αυτό του το ξεκαθάρισε μετά το χθεσινό επεισόδιο! «Μην μου ξαναμιλήσεις, η μόνη μας επαφή θα είναι για την ομάδα. Κουράστηκα να σε νταντεύω συνέχεια, βγάλτα πέρα μόνος σου», φέρεται να είπε ο Κωνσταντίνος στον Τάκη, με μια φιλία να χαλάει και τον Τάκη να μένει μόνος του.

Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share