Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 21/03: Σοκ στην παραγωγή! Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Γιωρίκας Πηλίδης!

Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο - Αποκλειστικό παρασκήνιο

21 Μαρτίου 2023 10:40
Survivor All Star spoiler 21/03: Σοκ στην παραγωγή! Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Γιωρίκας Πηλίδης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 21/03: Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor All Star με την παραγωγή να τρέχει και να μην φτάνει μετά την κίνηση του Γιωρίκα Πηλίδη!

Λίγες εβδομάδες μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, ακόμα ένα μεγάλο φαβορί φαίνεται να προσέγγισε την παραγωγή και να ζήτησε να αποχωρήσει. Ο λόγος για τον Γιωρίκα Πηλίδη, ο οποίος είναι και ο τελευταίος παίκτης που μπήκε στο Survivor All Star και δείχνει να μην μπορεί να προσαρμοστεί. Όσο αγωνιστικά αλλά στις συνθήκες διαβίωσης κι αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε πέρσι, αφού δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στις ποσότητες τροφής που λάμβανε.

Survivor All Star spoiler 21/03: Σοκ στην παραγωγή! Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Γιωρίκας Πηλίδης!

Κάτι ανάλογο συνέβη και φέτος, αφού ο Γιωρίκας Πηλίδης φαίνεται να έφτασε στα όριά του με την πείνα, με αποτέλεσμα να ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει. Ο λόγος είναι ότι ο Γιωρίκας Πηλίδης, επειδή είναι πρωταθλητής στο αγώνισμά του, έχει μάθει να τρώει καθημερινά αρκετά αφού καίει πολλές θερμίδες, κάτι που έχει φέρει τον οργανισμό του σε ανισορροπία στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Γιωρίκας Πηλίδης φέρεται να ηρέμησε έπειτα από παρέμβαση της παραγωγής, με τον ψυχολόγο της Ατζούν μίντια να τον βοηθάει ώστε να το ξεπεράσει αρχικά και να πάρει πίσω την απόφασή του. Ωστόσο επειδή μιλάμε για Survivor, με τις συνθήκες διαβίωσης να είναι πιο σκληρές από ποτέ, δεν αποκλείεται ο παίκτης των Μαχητών να... επιστρέψει και να επιβεβαιώσει τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρήσει οικειοθελώς! Προς το παρόν παραμένει και βλέπουμε, με την παραγωγή να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, αφού έχει παρθεί και η απόφαση να μην μπουν άλλοι νέοι παίκτες στο Survivor All Star μπαίνοντας στην τελικά ευθεία του ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share