Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star highlights 20/3: Ο σύφουνας Βασάλος, οι καταγγελίες σοκ στον Γιώργο Λιανό και ο παίκτης που είναι έτοιμος να αποχωρήσει!

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

21 Μαρτίου 2023 07:47
Survivor All Star highlights 20/3: Ο σύφουνας Βασάλος, οι καταγγελίες σοκ στον Γιώργο Λιανό και ο παίκτης που είναι έτοιμος να αποχωρήσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 20/3 επεισόδιο του Survivor All Star! Συγκεκριμένα, είχαμε πολλές εντάσεις, δύσκολο αγώνα αλλά και χαμό στο συμβούλιο του νησιού με τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 20/3 highlights του Survivor All Star

«Δεν θα σου πειράξει κανείς την...» - Τα "καρφιά" του Σπύρου Μαρτίκα για τον Τάκη Καραγκούνια

Μετά το 19/3 επεισόδιο που είδαμε να βγαίνει υποψήφια η Νικολέτα Μαυρίδη για αυτή την εβδομάδα οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ξεκίνησαν να μιλούν για όσα έγιναν.

Πρώτη η Νικολέτα έκανε τις δηλώσεις της για την ψήφιση της, κάτι που δεν της άρεσε και τόσο, αλλά στην συνέχεια, μετά το λουλούδι που χάρισε ο Καραγκούνιας στην Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έμεινε έτσι, τον "κάρφωσε" με τα όσα υποστήριξε στο συμβούλιο του νησιού.

«Δεν ψηφίστηκε αδίκως η Νικόλ. Εγώ ψήφισα για την ειλικρίνεια και τον χαρακτήρα της την Ελευθερία. Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια, δεν θα στην πειράξει κανείς! Ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για να μην αποχωρήσει γιατί θέλεις διακαώς να ευδοκιμήσει διακαώς το φλερτ μαζί της. Μπορείς να την διεκδικήσεις και στην έξω ζωή και εύχομαι να την καταφέρεις που την ποθείς τόσο πολύ», ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share