Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 20/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αναμένεται... πόλεμος! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

20 Μαρτίου 2023 20:27
Survivor All Star spoiler 20/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αναμένεται... πόλεμος! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Η μάχη της επιβίωσης συνεχίζεται σε καθημερινή βάση στο Survivor All Star, που αποτελεί πράγματι το παιχνίδι μεταξύ των κορυφαίων του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, έστω κι αν η αλήθεια είναι πως μόνο για το αγωνιστικό του προφίλ δεν ξεχωρίζει.

Σε κάθε περίπτωση, η αγωνία κορυφώνεται καθημερινά, καθώς ο καιρός περνά και, σιγά σιγά, θα οδηγηθούμε και στη μεγάλη στιγμή του να μάθουμε ποιος είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων, αν και ακόμη έχουμε δρόμο. Καλό είναι, βέβαια, να το έχουμε υπόψη, καθώς και οι παίκτες σίγουρα το έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Λίγο λίγο, άλλωστε, η κατάσταση ξεκαθαρίζει για το ποιοι επικρατούν και σε αυτή την ιδιαίτερη έκδοση, με την Τζο Μαριδάκη να φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες, όπως θα γίνει και με άλλους, που έχουν έρθει περισσότερο... για το μπούγιο και την ίντριγκα στις παραλίες, γνωρίζοντας βέβαια πως υπάρχει ημερομηνία λήξης.

Survivor All Star: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στα της επικαιρότητας του ριάλιτι, πάντως, έχουμε ήδη αρκετή μουρμούρα για τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς μετά την νίκη των Μαχητών στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, η Νικολέτα Μαυρίδη τέθηκε στην κρίση του κοινού από τους Διάσημους και αυτό ξένισε την ίδια, όπως και άλλους συμπαίκτες της.

Μπροστά μας, όμως, έχουμε μια δεύτερη ασυλία κι έναν νέο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιος, ωστόσο, θα είναι αυτός; Όπως έχουμε μάθει, οι Διάσημοι απαντούν και παίρνουν τη δεύτερη ασυλία, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr, δεύτερος υποψήφιος θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, κάτι που προμηνύει... πόλεμο και μένει να φανεί, αν η αγαπημένη του Ελευθερία Ελευθερίου θα τον υπερασπιστεί ή θα αδιαφορήσει, ανάλογα με το συμφέρον της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share