Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 20/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αλλάζουν τα πάντα στις δύο παραλίες! Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

20 Μαρτίου 2023 19:51
Survivor All Star spoiler 20/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αλλάζουν τα πάντα στις δύο παραλίες! Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Οι συγκινήσεις τελειωμό δεν έχουν στο Survivor All Star, με τους παίκτες των δύο ομάδων να παλεύουν και να αφήνουν την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους, ώστε να πετύχουν το στόχο της επιβίωσης και της μακροημέρευσης στο ριάλιτι.

Η κατάσταση καθημερινά μυρίζει... μπαρούτι και αυτό αποδείχθηκε στο τελευταίο επεισόδιο για ακόμη μια φορά. Τα «μέτωπα» είναι ουκ ολίγα, οι συμμαχίες επίσης αρκετές ανάλογα με το ποια θεωρεί καθένας ως πιο συμφέρουσα και η αγωνία κορυφώνεται από νωρίς για το ποιος είναι εκείνος, που θα αποχωρήσει στο τέλος της εβδομάδας.

Η νέα εβδομάδα μας βρήκε με εκπλήξεις, καθώς αρχικά οι Μαχητές ήταν εκείνοι, που νίκησαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για το παιχνίδι, βάζοντας στη δύσκολη θέση τους Διάσημους να ψηφίσουν, κάτι που έκαναν με μια... παράξενη επιλογή της Νικολέτας Μαυρίδη, που σίγουρα δεν είναι ο πιο αδύναμος κρίκος τους.

Survivor All Star: Η ομάδα που κερδίζει στη δεύτερη ασυλία

Σε κάθε περίπτωση, η ζωή συνεχίζεται και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας έρχεται, με την κόκκινη ομάδα που την προηγούμενη εβδομάδα να έχει πανηγυρίσει όλες τις ασυλίες, να είναι εκείνη που καλείται πλέον να βγάλει αντίδραση, ώστε να μην χρειαστεί να έχει ξανά την υποχρέωση να σταθεί μπροστά από την κάλπη.

Ποιος, όμως, θα καταφέρει να πάρει αυτό το αγώνισμα; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι Διάσημοι πράγματι καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στις νίκες και κάνουν το 1-1 για αυτή την εβδομάδα στις ασυλίες, με αποτέλεσμα αμφότερες οι ομάδες να μπαίνουν... στον χορό των υποψηφιοτήτων.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share