Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Τους πέρασε όλους «πριονοκορδέλα» η Τζο Μαριδάκη - «Η Μαριαλένα ψηφίζει γυναίκες για να...»

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση

20 Μαρτίου 2023 12:40
Survivor All Star: Τους πέρασε όλους «πριονοκορδέλα» η Τζο Μαριδάκη - «Η Μαριαλένα ψηφίζει γυναίκες για να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζο Μαριδάκη ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star, με την ίδια να μιλά για την νέα εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Μας», οι οποίες και προβλήθηκαν σήμερα 20/3 το πρωί, με την Τζο να είναι άκρως αποκαλυπτική και να μιλά για όλους και για όλα.

Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις της Τζο Μαριδάκη μετά την αποχώρηση

«Ήθελα να παραμείνω για να βρω τον εαυτό μου αγωνιστικά αλλά καλύτερα που αποχώρησα γιατί φέτος δεν είχα τον ίδιο ενθουσιασμό. Φέτος είναι πολύ σκληρό το ριάλιτι, όλοι κάνουν τα πάντα για να μείνουν όσο περισσότερο γίνεται.

Θεωρώ ότι με συμπαθούσαν τα παιδιά, είχαμε καλές σχέσεις. Όμως, δεν νομίζω ότι αυτοί που με ψήφισαν στεναχωρήθηκαν που έφυγαν.

Το περιβάλλον είναι αρκετά τοξικό. Στην Μπλε ομάδα υπήρχαν παρέες από τους παίκτες που ήταν μαζί από το 2018. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος στεναχωριόταν που ψηφίζεται γιατί φέρνει νίκες.

Έβλεπα μια ομάδα που δεν ψήφιζε τον Κωνσταντίνο Βασάλο παρόλο που δεν έφερνε νίκες και τον ενόχλησε όταν τελικά ψηφίστηκε.

Ο Στάθης Σχίζας έφυγε γιατί του μεταφέρθηκε μια πληροφορία από έξω, ένιωσε ανασφάλεια και έφυγε. Η Μαριαλένα ψηφίζει γυναίκες για να μπει ο κανόνας των τριών και να προστατευτεί. Ο Μάριος δεν μου έκανε καλή εντύπωση γιατί είναι άλλος μπροστά στην κάμερα κι άλλος πίσω».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share