Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star trailer 20/3: Πήραν όλοι... χαμπάρι τον ερωτοχτυπημένο Καραγκούνια - «Μην ανησυχείς Τάκη μου, η Ελευθερία σου...»

Κανονικός... χαμός για χάρη της αγαπημένης του μισθοφόρου

20 Μαρτίου 2023 07:30
Survivor All Star trailer 20/3: Πήραν όλοι... χαμπάρι τον ερωτοχτυπημένο Καραγκούνια - «Μην ανησυχείς Τάκη μου, η Ελευθερία σου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν έχει και ιδιαίτερη δυσκολία να γίνει θέμα συζήτησης στο Survivor All Star, με τον ίδιο να μην έχει κρύψει την... κάτι παραπάνω από συμπάθεια που έχει για την Ελευθερία Ελευθερίου.

Στο trailer του νέου επεισοδίου (20/3) βλέπουμε την Νικολέτα Μαυρίδη να επισημαίνει, ότι αδίκως είναι υποψήφια προς αποχώρηση, καθώς υπάρχουν και πιο αδύναμες παίκτριες, σύμφωνα με εκείνη, υπονοώντας πως αυτή είναι η τραγουδίστρια, αν και ο Σπύρος Μαρτίκας λέει στο μισθοφόρο... να μην ανησυχεί για την αγαπημένη του, παρότι μπλέκει τα προσωπικά του με την κόκκινη ομάδα, με την αδελφή του φαρμακοποιού παράλληλα να μην κρύβει την ενόχλησή της.

Οι δύο πλευρές, κάπως έτσι, θα συναντηθούν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, δίνοντας τα πάντα στο στίβο μάχης μετά την πρώτη νίκη της μπλε ομάδας. Στο συμβούλιο, πάντως, βλέπουμε ξανά τον Τάκη να αρχίζει καβγά με τον Ηλία Γκότση, λέγοντας πως στα ματσαρίσματα παίρνει πιο αδύναμους παίκτες, παίρνοντας όμως και την απάντηση που του αξίζει.

Δείτε το trailer:

Survivor All Star spoiler 18/3: «Βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο με ζευγάρι που κρύβει επίτηδες η παραγωγή!

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star έχει εξελιχθεί επί της ουσίας σε ένα... Power of Love με αγωνίσματα σε λάσπη, σαν αυτή που πέφτει από τον έναν παίκτη προς τον άλλο στο πλαίσιο της ίντριγκας, με πολλά να είναι τα περιστατικά που υποδηλώνουν, ότι ο έρωτας και η πείνα δεν κρύβεται.

Το παιχνίδι επιβίωσης, λοιπόν, δείχνει να έχει επικεντρωθεί στο στοιχείο του ριάλιτι, κάτι που διαπιστώσαμε ειδικά με το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο, το οποίο έφερε στον Άγιο Δομίνικο την Ελευθερία Ελευθερίου για ένα ατελείωτο ξεκατίνιασμα, με το άλλοτε ζευγάρι φυσικά να μην έχει πια καμία επαφή.

Survivor All Star: Αυτό είναι το νέο... ζευγάρι του νησιού

Φαίνεται, όμως, ότι δεν πρόκειται για τη μοναδική ερωτική ιστορία του παιχνιδιού. Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», υπάρχει ένα ζευγάρι, του οποίου το ειδύλλιο ξεκίνησε μόλις πέρασε ένας μήνας στο Survivor All Star, με τους δύο να συναντώνται συχνά και να περνούν ευχάριστα στο δάσος.

Το ερώτημα που προκύπτει, βέβαια, είναι το γιατί η παραγωγή δεν έχει ακόμη προβάλει αυτή την νέα ιστορία. Φαίνεται, ότι προς το παρόν έχεις τους λόγους και ανάλογα με τις ανάγκες θα αναδείξει αυτή την ερωτική ιστορία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share