Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 19/3: Τα πάνω κάτω ξανά και ξανά! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

19 Μαρτίου 2023 07:47
Survivor All Star spoiler 19/3: Τα πάνω κάτω ξανά και ξανά! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Οι ανατροπές είναι σταθερά... στο πρόγραμμα του Survivor All Star, το οποίο καθημερινά σημειώνει καταιγιστικές εξελίξεις, με την ίντριγκα να χτυπά «κόκκινο» κάθε στιγμή στον Άγιο Δομίνικο.

Η τελευταία εβδομάδα έκλεισε με την αποχώρηση της Τζο Μαριδάκη, η οποία δεν έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την επιστροφή της στο νησί, δείχνοντας πως κανενός η θέση δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με βάση και τα αποτελέσματα της τελευταίας ψηφοφορίας.

Η εβδομάδα που πέρασε, μάλιστα, έφερε μεγάλη γκρίνια στους Μαχητές, καθώς οι Διάσημοι επικράτησαν σε όλα τα αγωνίσματα ασυλίας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πέντε παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση από την μπλε ομάδα, η οποία ελπίζει πως θα αλλάξει άμεσα το σκηνικό και θα φέρει σε δύσκολη θέση τους «Κόκκινους».

Survivor All Star: Η ομάδα που παίρνει την πρώτη ασυλία

Ελπίζουν, φυσικά, να έχουν την ευκαιρία τους στην νέα εβδομάδα, με το σκορ στις νίκες να είναι συνολικά στο 26-20 υπέρ των Διασήμων, ωστόαο εδώ και μέρες δεν έχει χρειαστεί να ψηφίσουν, κάτι που αν αλλάξει μπορεί και στη δική τους παραλία να προκαλέσει κλυδωνισμούς. Όλα αυτά σημαίνουν, φυσικά, ότι το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας, που θα συμπεριλαμβάνει και φαγητό, είναι αρκετά σημαντικό.

Ποια ομάδα, όμως, θα καταφέρει να κερδίσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι Μαχητές παίρνουν την νίκη και αναγκάζουν τους αντιπάλους τους για πρώτη φορά μετά από αρκετές μέρες να πάνε στην κάλπη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share