Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Νέα «καρφιά» της Ασημίνας - «Ο ίδιος ο εργοδότης μου είπε δημόσια...»

Η δημόσια αντίδραση μετά τις νέες αποκαλύψεις

18 Μαρτίου 2023 11:17
Survivor All Star: Νέα «καρφιά» της Ασημίνας - «Ο ίδιος ο εργοδότης μου είπε δημόσια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στο Open Weekend και αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την αποβολή της από το Survivor All Star, που προέκυψαν από τις αποκαλύψεις του Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Γελάω, η Τσολάκη ξέρει που της έχω πεί, θα δικαιωθώ, το μόνο που έγινε ο ίδιος ο εργοδότης μου βγήκε και είπε την αλήθεια, το θέμα είναι τι κάνει η ελληνική παραγωγή του Survivor», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και έφυγε βιαστικά.

Survivor All Star: Η πρώτη αντίδραση των δύο κοριτσιών

Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν και νωρίτερα την αντίδραση της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Η πρώην παίκτρια του Survivor με ανάρτησή της στο Instagram έκανε λόγο για «δικαίωση». «Η αρχή της δικαίωσης! Χωρίς πολλά λόγια», έγραψε χαρακτηριστικά, παραθέτοντας το βίντεο με τα όσα είπε ο Ατζούν.

«Αν περιμένεις ο κόσμος να είναι δίκαιος μαζί σου, κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Είναι σαν να περιμένεις ότι το λιοντάρι δεν θα σε φάει επειδή δεν το έφαγες», έγραψε με την σειρά της η Κατερίνα Δαλάκα σε story στο Instagram.

Survivor All Star spoiler 17/3: Στο όριο του λάθους! Αυτή ήταν η ελάχιστη διαφορά που έδιωξε την Τζο Μαριδάκη από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star spoiler: Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στο Survivor All Star, που δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα και κάθε εβδομάδα μας επιφυλάσσει εκπλήξεις, με την Τζο Μαριδάκη να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η εβδομάδα αυτή, που ολοκληρώθηκε για το παιχνίδι, ήταν αρκετά δύσκολη για τους Μαχητές, καθώς χρειάστηκε να ψηφίσουν πέντε παίκτες στο σύνολο, για να τεθούν στην κρίση του κοινού, αφού είχαν ηττηθεί σε όλα τα αγωνίσματα ασυλίας απέναντι στους Διάσημους, που με τη σειρά τους πήραν το αίμα τους πίσω.

Κάπως έτσι, το τηλεοπτικό κοινό είχε να διαλέξει ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο, τη Μελίνα Μεταξά, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και την Τζο Μαριδάκη. Η τελευταία ήταν εκείνη, που τελικά δεν άντεξε, πήρε τη δάδα της, διέκοψε τη δίαιτα της καρύδας και παίρνει σύντομα το αεροπλάνο της επιστροφής.

Survivor All Star: Τα αναλυτικά ποσοστά της ψηφοφορίας

Και αυτή την φορά, βέβαια, η ψηφοφορία κρίθηκε στο όριο, ειδικά για δύο παίκτες που έμειναν πιο πίσω σε αυτή την πεντάδα υποψηφίων. Για αρχή, βέβαια, ας ξεκινήσουμε από τα... πολύ εύκολα, καθώς Κωνσταντίνος Βασάλος και Μελίνα Μεταξά μάζεψαν μαζί ένα ποσοστό γύρω στο 70% των συνολικών ψήφων, ενδεικτικό του πόσο τους ήθελε το τηλεοπτικό κοινό να συνεχίσουν στο νησί, αλλά και του γεγονότος ότι έχουν μεγάλη δυναμική.

Πιο πίσω τους βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος με ένα ποσοστό στο 17% περίπου, αφήνοντας μονάχα ένα 13% για τους υπόλοιπους δύο. Σε αυτό το ντέρμπι, πράγματι, ο Κωνσταντινίδης επικράτησε ελαφρώς με 7% έναντι 6% της Τζο, σε μια ψηφοφορία που κρίθηκε στη λεπτομέρεια και στο όριο του στατιστικού λάθους, ωστόσο αφού στην παραγωγή διασφάλισαν πως δεν έχει γίνει τίποτα μεμπτό, έδωσαν το «πράσινο φως» στον Γιώργο Λιανό να ανακοινώσει την αποχώρηση της παίκτριας της μπλε ομάδας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share