Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Πυρ και μανία ο Στάθης Σχίζας - «Όταν βρεθήκαμε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τα λόγια της Ελευθερίου...»

Οι δηλώσεις του θα ξεσηκώσουν συζήτηση

17 Μαρτίου 2023 13:02
Survivor All Star: Πυρ και μανία ο Στάθης Σχίζας - «Όταν βρεθήκαμε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τα λόγια της Ελευθερίου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε σήμερα (17/3) καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor All Star, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του και όχι μόνο, αφού πρώτα αποκάλυψε το μυστικό του.

«Ήθελα λίγο να ηρεμήσω και να μπω στην καθημερινότητά μου. Δεν έδωσα συνέντευξη μέσω skype γιατί θεώρησα πως μετά την τραγωδία στα Τέμπη δεν θα έπρεπε», είπε αρχικά εξηγώντας γιατί εξαφανίστηκε από παντού με το που έφτασε στην Ελλάδα.

«Δεν αποχώρησα από το παιχνίδι για την Ελευθερία και τα όσα μου είπε. Γενικά το παιχνίδι είχε πάρει μια τροπή τελείως έξω από τα νερά μου και τον τρόπο που έχω μεγαλώσει, πέρασε σε ένα απάνθρωπο στάδιο! Σε χτυπάει στην ηθική σου, σε όλα! Ήμουν σίγουρος ότι θα δεχτώ κι εγώ χτυπήματα!

Αυτό που μου είπε η Ελευθερία ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Είναι δυνατόν να μην τσίμπαγα για αυτό που μου είπαν για την σύντροφό μου; Δεν μπορούν να περνάνε τα όρια της αξιοπρέπειας», ανέφερε για την απόφασή του να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

«Ήμουν τελείως διαφορετικός παίκτης σε σχέση με πέρσι γιατί ήταν έτσι το παιχνίδι και μην ξεχνάμε ότι το Survivor είναι ένα προϊόν μοντάζ!», πρόσθεσε.

Survivor All Star: Τα ψέματα της Ελευθερίου και η συνάντηση με την Παναγιώταρου

Αναφορικά με τα ψέματα της Ελευθερίας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αποκάλυψε πως είχε ακούσει τους ψιθυρισμούς του Μάριο προς εκείνη: «Όταν βλέπω την Ελευθερίου να έρχεται να μου λέει off camera και μετά να πηγαίνει στον Μάριο και τον βλέπω να της λέει “τα είπες όλα;”. Με τα μάτια μου τους είδα και να γελάνε και να της λέει “του τα είπες όλα;”, “Γιατί δεν πας να του διαλύσεις την ψυχολογία;”. Μετά κατάλαβα ότι ο Μάριος έβαλε την Ελευθερία.

Είχα πει όντως κάποια πράγματα στον Σπύρο και δεν γινόταν να τα ξέρει η Ελευθερία αλλά δεν του κρατάω κακία, αλλά δεν ήταν κάτι ουάου, ήταν ακίνδυνα. Θεωρώ ότι ο Σπύρος επειδή ήταν ακίνδυνα τα είπε. Δεν είχαμε κλίκα με τον Σπύρο και τον Μπάρτζη. Η Αφροδίτη έκανε παρέα με Δαλάκα και Ασημίνα και όταν έφυγαν ήρθε σε μας».

Όπως εξήγησε, τα χρήματα ήταν πάρα πολλά, ειδικά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές για αυτό και όλοι οι παίκτες ήταν τόσο διαφορετικοί.

Αναφορικά με τις μηνύσεις που έκανε, αποκάλυψε πως αυτό είναι δικό του προσωπικό θέμα και δεν θέλει να το αναλύσει, εξηγώντας απλά ότι μερικά sites (2-3 όπως είπε) το παρατράβηξαν και πως έθιξαν τόσο τον ίδιο, όσο και πρόσωπα της οικογένειάς του.

«Μπορούν να γράφουν ότι θέλουν αλλά με σεβασμό! Θα το πάω όμως μέχρι τέλους», τόνισε.

«Ο Μάριος είναι πάρα πολύ πονηρός. Ο Μπάρτζης λέει αλήθειες αλλά δεν έχει τρόπο! Ότι σκέφτεται το λέει, απλά το χάνει στο πως να το πει! Είπε για την Ελευθερία γιατί αγωνιστικά έπρεπε να βγει εκείνη! Δεν έχει καθόλου στρατηγική!», πρόσθεσε αμέσως μετά.

Αναφορικά με την ανάρτηση σπόντα του Χρήστο Δάντη απάντησε: «Είναι ένας άνθρωπος αξιοσέβαστος, έχουμε μεγαλώσει με τα τραγούδια του, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείται τόσο έντονα με το Survivor. Μου έκανε εντύπωση η ανάρτησή του. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο, τον σέβομαι σαν άνθρωπο. Αν με θεωρεί λάσπη, εντάξει, εγώ δεν τον θεωρώ πάντως».

«Σε καμία περίπτωση δεν θέλω ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα είναι ο νικητής. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Το παιχνίδι είναι αγωνιστικό και ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά χαμηλά σε αυτό! Εγώ νικητή θα ήθελα είτε τον Νίκο είτε τον Παναγιώτη».

Αναφορικά με την σύντροφό του, είπε: «Ήταν λίγο αμήχανο και περίεργο στην αρχή. Είχαμε τόσες μέρες να βρεθούμε. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ξαπλώσω, να δω τηλεόραση και να παραγγείλω burgers».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share