Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας «τεμάχισε» την Μελίνα Μεταξά – «Είσαι ύπουλη»

Τα νεύρα στην παραλία των Μαχητών είναι πολλά

16 Μαρτίου 2023 22:47
Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας «τεμάχισε» την Μελίνα Μεταξά – «Είσαι ύπουλη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον τάκο έχει βγει η Μελίνα Μεταξά και όπως φάνηκε στο επεισόδιο του Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/03), δεν της άρεσε καθόλου. Η δυναμική παίκτρια της Μπλε ομάδας μάλιστα ήρθε σε μια έντονη αντιπαράθεση με τον συμπαίκτη της Τάκη Καραγκούνια λίγο πριν βρεθούν για άλλη μια φορά στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου και αυτός την «τεμάχισε»

Ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγόρησε την Μελίνα Μεταξά για κακή συμπεριφορά, μια άποψη που βρίσκει σύμφωνο και τον Γιωρίκα Πηλίδη. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης τόνισε πως: «προσπαθούσα να της πω τι έχει κάνει και εκείνη με διέκοπτε συνέχεια με ειρωνικό ύφος, μιλώντας μεν ήρεμα αλλά πατώντας πάνω στη φωνή μου, ώστε να με κάνει εμένα να υψώνω λίγο τη φωνή μου ώστε να μπορέσω να της πω αυτά που θέλω. Αυτό για μένα, αν δεν είναι τοξικό και ύπουλο από έναν άνθρωπο ενώ ξέρουν ότι έχω έντονη φωνή και τον τρόπο που μιλάω, τι άλλο είναι;

Όταν πάω να μιλήσω τώρα θα πετάγεσαι σαν να μην πω; Ρε, θα με αφήσεις να μιλήσω; Σε σέβομαι πάρα πολύ, εσύ δεν σέβεσαι! Κάνε μας την χάρη! Απαξιώ να μιλήσω μαζί σου γιατί ξέρεις τι κάνεις; Προσπαθείς να με εκνευρίσεις και να με διακόπτεις γιατί ξέρεις ότι δεν το ανέχομαι. Έχεις μάθει στη ζωή σου να είσαι ύπουλη και υποχθόνια! Αυτό κάνεις και τώρα! Μου φέρεσαι υποχθόνια και είσαι ύπουλη με αυτό που κάνεις» είπε σε έντονο ύφος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο παίκτης χαρακτήρισε την Μελίνα Μεταξά «ύπουλη» και εκείνη του απάντησε πως: «Με βρίζεις κιόλας, ωραία. Άρα σου κάνω αυτό που κάνεις και δεν σου αρέσει. Είμαι ύπουλη και υποχθόνια. Μη φωνάζεις και μη φτύνεις από πάνω μου! Πήγαινε λίγο πιο κει σε παρακαλώ».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share