Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Λύγισαν» Μελίνα Μεταξά και Νικόλας Αγόρου - «Μας προσέχουν από εκεί ψηλά...»

Με δάκρυα οι δυο παίκτες

16 Μαρτίου 2023 21:36
Survivor All Star: «Λύγισαν» Μελίνα Μεταξά και Νικόλας Αγόρου - «Μας προσέχουν από εκεί ψηλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Λύγισαν» στο Survivor All Star η Μελίνα Μεταξά και ο Αγόρου, το βράδυ της Πέμπτης (16/3), στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αφορμή στάθηκε το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Μαχητές,, λαμβάνοντας μηνύματα από τις οικογένειες τους. Μάλιστα, ο Νικόλας με δάκρυα στα μάτια τόνισε πως υπάρχουν άγγελοι που τους προσέχουν από εκεί ψηλά.

Έτσι, η Μελίνα Μεταξά με δάκρυα στα μάτια δήλωσε στην κάμερα του Survivor All Star πως «κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας και ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη! Έκλαψα, ένα δάκρυ κύλησε και λύγισα και γω όπως και τώρα γιατί τους αγαπώ πάρα πολύ. Η οικογένεια μας είναι τα άτομα που από εκείνα παίρνουμε δύναμη οπότε χαίρομαι πάρα πολύ που κερδίσαμε αυτό το έπαθλο και ξέρω ότι όλοι είναι καλά εκεί έξω». Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα τον έλεγα απλά ψυχούλα, ήταν ψυχάρα! Δεν κλαίω τώρα από στεναχώρια αλλά κλαίω γιατί χαίρομαι πολύ που είχα έναν τέτοιο πατέρα και δεν θέλω να στεναχωριούνται τώρα οι δικοί μου και να νομίζουν ότι στεναχωριέμαι ή λυγίζω για αυτό».

«Δεν λυγίζω γιατί ο μπαμπάς μου μού δίνει δύναμη από εκεί ψηλά που είναι και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πάνω από όλα, με τη χάρη του Θεού και της Παναγίας, όσοι τον είχαν γνωρίσει έστω και για πέντε λεπτά καταλάβαιναν τι άνθρωπος είναι και εύχομαι να του μοιάσω έστω και λίγο» πρόσθεσε, στη συνέχειας με βουρκωμένα μάτια, ο Νικόλας Αγόρου για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης. «Κάποιοι έχουμε αγγέλους να μας προσέχουν από εκεί ψηλά».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share