Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 16/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

16 Μαρτίου 2023 18:33
Survivor All Star spoiler 16/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star Spoiler 16/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Οι αγώνες ασυλιών ολοκληρώθηκαν αυτή την εβδομάδα, όπου για πρώτη φορά φέτος θα έχουμε πέντε υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιος παίκτης θα κουνήσει «μαντήλι» στον Άγιο Δομίνικο; Με την ευκαιρία, αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού απόψε.

Από την κάλπη χτες βγήκε το όνομα της Μελίνας Μεταξά, η οποία έδωσε μάχη με τον Νικόλα Αγόρου και τελικά η Κύπρια είναι εκείνη που ολοκληρώθηκε το παζλ της χθεσινής ψηφοφορίας, όπου υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι συνολικά 5 παίκτες και εκτός της Μελίνας Μεταξά, οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Τζο Μαριδάκη και Κωνσταντίνος Βασάλος!

Στα συγκεκριμένα ονόματα υπάρχουν ξεκάθαρα τρια μεγάλα φαβορί για παραμονή και δύο παίκτες που θα δώσουν τη δική τους μάχη! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά! Κωνσταντίνος Βασάλος για αποχώρηση απλά δεν παίζει, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος στις ψηφοφορίες που έχει βρεθεί υποψήφιος έχει βγει πρώτος! Τα δύο αγόρια δείχνουν να έχουν εξασφαλισμένη την θέση, για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα, στον Άγιο Δομίνικο, ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για την Μελίνα Μεταξά, η οποία στο Survivor 2 είχε φτάσει μέχρι τέλος, έχει την Κύπρο να την στηρίζει, ενώ και σε προηγούμενη ψηφοφορία παρέμεινε πανηγυρικά στο παιχνίδι!

 Survivor All Star spoiler 16/03 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιοι απομένουν; Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Τζο Μαριδάκη! Ο πρώτος συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία έφτασε αρκετά μακριά αλλά λόγω χαμηλής τηλεθέασης δεν είναι και πολύ γνωστός στους τηλεθεατές. Ωστότο την τελευταία φορά που βγήκε υποψήφιος παρέμεινε στο παιχνίδι! Από την πλευρά της η Κρητικά παίκτρια της μπλε ομάδας δείχνει ως το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει, παρότι στο περσινό Survivor είχε παραμείνει σε αρκετές ψηφοφορίες στο παιχνίδι!

Σύμφωνα με τις οριστικές μας πληροφορίες, η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το Survivor θα είναι η Τζο Μαριδάκη.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers θα γίνει φυσικά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share