Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Μίλησε και με λίγες λέξεις άφησε πολλά νοήματα» - Ο Δάντης "πετσόκοψε" όσους "ρίχνουν λάσπη" στην Ασημίνα (photos)

Η ανάρτηση της Ασημίνας για τη νέα παράβαση στο Survivor All Star

16 Μαρτίου 2023 08:43
Survivor All Star: «Μίλησε και με λίγες λέξεις άφησε πολλά νοήματα» - Ο Δάντης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τότε που αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor All Star, κρατάει ένα πιο χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω των όσων την κατηγόρησαν μέσα στο παιχνίδι. Πως δηλαδή είχε κινητό και επικοινωνούσε με την Ελλάδα, παραβιάζοντας έτσι έναν πολύ σοβαρό κανόνα.

Μάλιστα, η νεαρή αθλήτρια τα “έβαλε” με την Acun Medya και τους έστειλε εξώδικο, στο οποίο απάντησαν με μια δημόσια ανακοίνωση. Ενώ, φινάλε με ανατροπή έχουμε σήμερα στο Survivor All Star, καθώς δείτε εδώ ποια είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού πριν από την αποχώρηση.

Στήριγμα της σε όλη αυτή την κατάσταση ήταν και είναι ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης, ο οποίος στις 14/3 με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, πέταξε τα “καρφιά” του σε εκείνους που συνεχίζουν να της ρίχνουν λάσπη λόγω του συμβάντος.

Η ανάρτηση του Δάντη για την Ασημίνα

«Στήριγμά μου. Εσύ μου έμαθες την έννοια της υπομονής και αυτό κάνω μέχρι όλα να περάσουν και ο χρόνος να δείξει και να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. Σ’ ευχαριστώ και μαζί συνεχίζουμε κοιτώντας μόνο τον στόχο. Δε χάνω την πίστη μου».

«Μέρες δεν έχω μιλήσει, ακούω και βλέπω διάφορα όμως είναι φορές που τα “βάζουν” κάποιο άνθρωποι μαζί σου κι αυτό μοιάζει σα να βρίζει η λάσπη τον Ήλιο που σύντομα θα λιώσει και θα την κάνει ένα με τη σκόνη και το χώμα», έγραψε στην ανάρτηση του.

Όπως φαίνεται και λόγω της ώρας που έγινε η ανάρτηση, ο Χρήστος Δάντης απάντησε έμμεσα στα λεγόμενα του Στάθη Σχίζα σχετικά με την παράβαση Δαλάκα –-Ασημίνας στο Survivor All Star.

Ο Δάντης 'πετσόκοψε' όσους ρίχνουν λάσπη στην Ασημίνα για το Survivor All Star

Η ανάρτηση της Ασημίνας για τη νέα παράβαση στο All Star

Πριν μερικές ώρες όμως, έγινε γνωστό πως έγινε ακόμη μια παράβαση στο Survivor All Star! O Ηλίας Γκότσης και ο Ηλίας Μπόγδανος έκαναν μια σοβαρή παράβαση, αν σκεφτεί κανείς πως οι συμπαίκτες τους και οι αντίπαλοι στις παραλίες λιμοκτονούν.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Πρωινό μας από το στόμα του Νίκου Παρτσώλη, οι δυο αυτοί παίκτες της μπλε ομάδας πιάστηκαν να κλέβουν δυο φρυγανιές κι ακολούθησε μια γενική επίπληξη από υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής. Τι κι αν βάζουν λουκέτα στους κάδους για να είναι δίκαιο για όλου το παιχνίδι… ο πεινασμένος πάντα θα βρίσκει τρόπο!

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ οι παίκτες απλά δέχθηκαν επίπληξη και η αποβολή τους δεν είναι κάτι που έπεσε στο τραπέζι αλλά… υπήρξε προειδοποίηση σε όλους πως δεν θα δεχτούν άλλο τέτοιο συμβάν .

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου λοιπόν που παρακολούθησε το εν λόγω ρεπορτάζ, θέλησε να κάνει μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά σε ονόματα, κανάλια, εκπομπή και ριάλιτι.

Το μόνο που έγραψε είναι ένα απλό «2 φρυγανιές» βάζοντας μια φατσούλα κλόουν.

Ανάρτηση Ασημίνας Χατζηανδρέου για το Survivor All Star

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share