Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 16/3: Φινάλε με ανατροπή! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού πριν από την αποχώρηση

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

16 Μαρτίου 2023 07:59
Survivor All Star spoiler 16/3: Φινάλε με ανατροπή! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού πριν από την αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Ακόμη μια εβδομάδα για το Survivor All Star φτάνει στο τέλος της, με τους παίκτες να βρίσκονται σε μεγάλη ένταση εν όψει της αποχώρησης, που αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό.

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση αναμένεται να μάθουν το ποιος είναι εκείνος, που θα διακόψει τη δίαιτα της καρύδας και θα χρειαστεί να πάρει το αεροπλάνο, για να γυρίσει στην Ελλάδα και να περιγράψει την εμπειρία του από τον Άγιο Δομίνικο, αν κι εμείς γνωρίζουμε ήδη ποιος είναι εκείνος που θα φύγει.

Είναι αλήθεια, πάντως, ότι αυτή την εβδομάδα οι Διάσημοι έβγαλαν αντίδραση στους στίβους μάχης, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοί τους να αναγκάζονται να δουν έναν παίκτη τους να φεύγει, μετά από ένα διάστημα όπου οι Μαχητές έδειχναν να ισορροπούν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Survivor All Star: Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο φαγητού

Τώρα πια, όμως, και μετά το νικηφόρο για τους τελευταίους αγώνισμα επικοινωνίας, έρχεται κι ένα έπαθλο φαγητού προτού ανακοινωθεί η αποχώρηση, με το κίνητρο να αποτελεί το ίδιο το γεύμα σε συνδυασμό με την ψυχολογική ώθηση, που οι νίκες πάντοτε φέρνουν σε όποιον τις πετυχαίνει.

Ποια ομάδα, λοιπόν, θα κλείσει θετικά αυτή την εβδομάδα; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι Μαχητές θα πάρουν και αυτό το αγώνισμα, απαλύνοντας τουλάχιστον τον πόνο με ένα τελευταίο γεύμα για τον παίκτη, που θα αποχωρήσει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share