Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Survivor All Star spoiler 15/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

15 Μαρτίου 2023 11:37
Survivor All Star spoiler 15/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler 15/03: Οι τρεις αγώνες ασυλίας ολοκληρώθηκαν με τους Διάσημους και τους Μαχητές πλέον να δίνουν την μάχη τους για το έπαθλο της επικοινωνίας!

Λίγο πριν το τέλος της εβδομάδας και την αποχώρηση ενός παίκτη από την ομάδα των Μαχητών (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί) οι δύο ομάδες θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για να απολαύσουν τον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία! Εκεί όπου οι Διάσημοι είχαν το πάνω χέρι αλλά στις δύο τελευταίες μονομαχίες έχουν επικρατήσει οι μπλε.

Πλέον πάμε στην σημερινή μάχη, με τους κόκκινους να τρέχουν ένα σερί 3-0 την εβδομάδα αυτή και μάλιστα στις πιο σημαντικές μάχες που αφορούν την επικοινωνία! Θα καταφέρουν όμως να συνεχίσουν το σερί ή οι Μαχητές θα σπάσουν το αρνητικό σερί.

Survivor All Star Spoiler 15/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο της επικοινωνίας

Πάμε λοιπόν στο σημερινό αγώνισμα. Μαχητές και Διάσημες θα μπουν για ακόμα ένα ντέρμπι στο στίβο μάχης που και σήμερα θα κριθεί οριακά κι αυτό γιατί η ομάδα που θα επικρατήσει θα το καταφέρει με το σκορ του 10-8.

Ποια θα είναι αυτή; Απόψε νικητές είναι οι Μαχητές που θα σπάσουν το αρνητικό σερί τριών χαμένες αγώνων και ταυτόχρονα θα κάνουν δικό τους 3-0 σερί στους αγώνες με έπαθλο την επικοινωνία!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου (15/03) του Survivor All Star παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share