Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Πήγα κατευθείαν με το που γύρισα...» - Αποκάλυψε το μυστικό του ο Στάθης Σχίζας

Εξομολόγηση ψυχής από τον νικητή του Survivor 2022

14 Μαρτίου 2023 19:37
Survivor All Star: «Πήγα κατευθείαν με το που γύρισα...» - Αποκάλυψε το μυστικό του ο Στάθης Σχίζας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκου Μουτσινά, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από το Survivor All Star. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο παίκτη μέσα στο παιχνίδι για να πάει στον τελικό.

Μιλώντας για τους λόγους που τον ώθησαν να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, ο Στάθης Σχίζας, μίλησε ανοιχτά για τις συμπεριφορές αλλά και τα έντονα περιστατικά με τους συμπαίκτες του.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τον Στάθη Σχίζα για την προσωπική του ζωή, κοιτώντας τον όλο νόημα, μιας και τα δημοσιεύματα τον θέλουν να χωρίζει από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Γενικά είσαι καλά; Αυτό με νοιάζει», ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς και ο Στάθης Σχίζας απάντησε: «Πιο καλά από ποτέ, τέλεια! Μια χαρά».

Τέλος, ο Στάθης Σχίζας μίλησε για την επίσκεψή του στην Τήνο: «Πήγα κατευθείαν με το που γύρισα. Ήθελα να πάω πριν μπω στο παιχνίδι. Είχα κάνει και ένα τάμα και δεν πρόλαβα να πάω. Δεν γινόταν να μην πάω, επειδή πιστεύω και πολύ, μετά το Survivor πήγα κατευθείαν», είπε καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι».

Survivor All Star spoiler: Αποβάλλονται Ηλίας Γκότσης και Ηλίας Μπόγδανος; Βόμβα στην παραγωγή!

Survivor All Star spoiler: Μετά την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου που εντοπίστηκαν με κινητό και τσιγάρα και αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, με ανάλογη ποινή κινδύνευσαν και οι Ηλίας Γκότσης και Ηλίας Μπόγδανος!

Συγκεκριμένα η παραγωγή είναι ξεκάθαρη πως θα είναι πολύ αυστηρή σε παράβαση κανόνων, ενώ έφτασε μέχρι και να κλειδώσει τους κάδους σκουπιδιών ώστε να μην ψάχνουν αποφάγια οι παίκτες των δύο ομάδων!

Αυτό δεν πτόησε όμως τους δύο κολλητούς της μπλε ομάδας οι οποίοι, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΙ, πιάστηκαν στα πράσα με δύο φρυγανιές στα χέρια! Τώρα που τις βρήκαν κανείς δεν ξέρει όμως μόλις αυτό έφτασε στα αυτιά του Ατζούν έγινε έξαλλος!

Survivor All Star spoiler: Αποβάλλονται Ηλίας Γκότσης και Ηλίας Μπόγδανος; Βόμβα στην παραγωγή!

Ειδικά από την στιγμή που δύο κοπέλες αποβλήθηκαν για παράβαση κανονισμών θα έπρεπε να πράξει κάτι ανάλογο και τώρα με πρωταγωνιστές τους Ηλία Γκότση και Ηλία Μπόγδανο! Ωστόσο η παραγωγή τους ξεκαθάρισε πως είναι η τελευταία φορά που κλείνει τα μάτια σε μια παραβίαση και πως την επόμενη φορά θα υπάρξει άμεση αποβολή από το Survivor All Star!

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share