Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Survivor All Star trailer 14/3: Έξαλλος ο Βασάλος - «Είναι αχάριστος, για να καλύψει τον π@πο του...» - Επίθεση στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη (Video)

«Τον στηρίζω δίχως αύριο...»

14 Μαρτίου 2023 08:17
Survivor All Star trailer 14/3: Έξαλλος ο Βασάλος - «Είναι αχάριστος, για να καλύψει τον π@πο του...» - Επίθεση στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer 14/3: Έξαλλος έγινε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, εξαπολύοντας ευθεία επίθεση εναντίον του. Ο γνωστός personal trainer δήλωσε στην κάμερα του ριάλιτι πως ο συμπαίκτης του είναι αχάριστος και προσπαθεί να καλύψει τον π@πό του.

Στο σχετικό trailer του Survivor All Star ακούμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τονίζει πως ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι αγνώμων και εδώ και τρεις εβδομάδες εκείνος τον στηρίζει όσο δεν πάει. Με την ευκαιρία, αυτοί είναι οι παίκτες που «σφάζουν» το Βασάλο.

Στο ίδιο μοτίβο, αναφέρει πως με την πρώτη ευκαιρία τον έβγαλε προτεινόμενο, προκειμένου να καλύψει τη δική του θέση στο παιχνίδι επιβίωσης.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ακούγεται να λέει πως ο Βασάλος παρακινεί τις ψηφοφορίες και καλά κάνουν οι «Κόκκινοι» που τους κοροιδεύουν και του κράζουν.

Δείτε το βίντεο

Survivor All Star: «Έστησαν στον τοίχο» τον Γιώργο Ασημακόπουλο - «Ποιος είσαι εσύ; Έγινες κολλητός με τη...»

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου φαίνεται πώς έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καλύβα των Μαχητών, με τους παίκτες να τον έχουν στήσει στον τοίχο.

Ήδη από το συμβούλιο, ο Ασημακόπουλος θεωρεί πώς η ομάδα του δεν τον υπολογίζει και τον ρίχνει συνεχώς στον τάκο με αποτέλεσμα να σκεφτεί την οικειοθελή αποχώρηση.

«Τι δύσκολο βράδυ το χθεσινό για εμένα; Ξύπνησα με την σκέψη ότι είμαι εδώ για να παλέψω, είμαι Μαχητής. Μου έχουν κάνει ψυχολογικό πόλεμο, δεν έχω δει τον εαυτό μου έξω να κλαίει και εδώ με έκαναν να κλαίω. Η οικογένειά μου εδώ δεν με έχουν αγκαλιάσει, σαν να είμαι το παραπαίδι και να με πετάνε κάτω. Όταν βλέπεις ότι ο άλλος κάνει δουλειές, δεν δημιουργεί εντάσεις, δεν τον χτυπάς.

Έχω τις επιχειρήσεις μου έξω, οι φίλοι μου με αγκαλιάζουν τόσο θερμά και δεν γίνεται εδώ οι παίκτες να πουλάνε τα πάντα. Αγκαλιάστε με! Ζητάω μια αγκαλιά, έναν καλό λόγο. Θέλω μια καλή κουβέντα πριν πάω να παίξω», ανέφερε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Πέραν αυτού, η Εύη θεωρεί ότι ο Γιώργος επειδή ψηφίστηκε τους έχει όλους απέναντι και αποφάσισε να κάνει παρέα με τη Μελίνα, την οποία και έκραζε παλαιότερα. Μάλιστα, όπως είπε έχει μάθει πώς ο Ασημακόπουλος έχει πει διάφορους χαρακτηρισμούς για καθέναν από τους παίκτες και είναι κάτι που δεν της αρέσει καθόλου!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share