Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Έστησαν στον τοίχο» τον Γιώργο Ασημακόπουλο - «Ποιος είσαι εσύ; Έγινες κολλητός με τη...» (video)

Τα πισώπλατα μαχαιρώματα και το «παραπαίδι»

13 Μαρτίου 2023 21:37
Survivor All Star: «Έστησαν στον τοίχο» τον Γιώργο Ασημακόπουλο - «Ποιος είσαι εσύ; Έγινες κολλητός με τη...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου φαίνεται πώς έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καλύβα των Μαχητών, με τους παίκτες να τον έχουν στήσει στον τοίχο.

Ήδη από το συμβούλιο, ο Ασημακόπουλος θεωρεί πώς η ομάδα του δεν τον υπολογίζει και τον ρίχνει συνεχώς στον τάκο με αποτέλεσμα να σκεφτεί την οικειοθελή αποχώρηση.

«Τι δύσκολο βράδυ το χθεσινό για εμένα; Ξύπνησα με την σκέψη ότι είμαι εδώ για να παλέψω, είμαι Μαχητής. Μου έχουν κάνει ψυχολογικό πόλεμο, δεν έχω δει τον εαυτό μου έξω να κλαίει και εδώ με έκαναν να κλαίω. Η οικογένειά μου εδώ δεν με έχουν αγκαλιάσει, σαν να είμαι το παραπαίδι και να με πετάνε κάτω. Όταν βλέπεις ότι ο άλλος κάνει δουλειές, δεν δημιουργεί εντάσεις, δεν τον χτυπάς.

Έχω τις επιχειρήσεις μου έξω, οι φίλοι μου με αγκαλιάζουν τόσο θερμά και δεν γίνεται εδώ οι παίκτες να πουλάνε τα πάντα. Αγκαλιάστε με! Ζητάω μια αγκαλιά, έναν καλό λόγο. Θέλω μια καλή κουβέντα πριν πάω να παίξω», ανέφερε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Πέραν αυτού, η Εύη θεωρεί ότι ο Γιώργος επειδή ψηφίστηκε τους έχει όλους απέναντι και αποφάσισε να κάνει παρέα με τη Μελίνα, την οποία και έκραζε παλαιότερα. Μάλιστα, όπως είπε έχει μάθει πώς ο Ασημακόπουλος έχει πει διάφορους χαρακτηρισμούς για καθέναν από τους παίκτες και είναι κάτι που δεν της αρέσει καθόλου!

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 13/03: Ισοβαθμία και 3 οι υποψήφιοι απο την 2η ασυλία!

Survivor All Star spoiler 13/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!

Survivor spoiler 13/03: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα στο Survivor All Star με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους!

Μπορεί το τελευταίο διάστημα οι μπλε να είχαν πάρει το πάνω χέρι στις μάχες ωστόσο η νέα εβδομάδας ξεκίνησε με μια πολύ σημαντική ασυλία για τους κόκκινους, οι οποίοι δείχνουν να αφήνουν στην άκρη τις κόντρες τους και να κοιτούν το κοινό καλό, μετά και την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Η ήττα των Μαχητών έφερε σε θέση υποψηφίου προς αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος θα βρεθεί για ακόμα μια βδομάδα στη θέση αυτή (θυμίζουμε ότι στην τελευταία ψηφοφορία βγήκε πρώτος και με άνεση) και περιμένει να δει ποιοι θα είναι οι υπόλοποιοι υποψήφιοι! Αυτό θα προκύψει αρχικά από την σημερινή δεύτερη μάχη ασυλίας. Ποιος θα κερδίσει;

Survivor All Star spoiler 13/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Δεύτερη ασυλία λοιπόν απόψε και οι Μαχητές παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, αφού αν χάσουν θα χρειαστεί να δώσουν τουλάχιστον άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση! Από την άλλη οι Διάσημοι πρέπει να αποδείξουν πως η χθεσινή τους νίκη δεν ήταν ένα πυροτέχνημα αλλά πως έχουν αλλάξει... ρότα στον δρόμο προς τα έπαθλα και τις ασυλίες!

Απόψε νικητές, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες του Athensmagazine.gr, είναι ξανά οι Διάσημοι, οι οποίοι κάνουν το 2-0 στις ασυλίες της εβδομάδας και οι μπλε θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να δώσουν άλλους δύο (τουλάχιστον) υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι θα είναι αυτοί; Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί νέο Survivor spoiler εντός ολίγων λεπτών!

Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού (13/03) επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share