Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 13/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ισοβαθμία και 3 οι υποψήφιοι απο την 2η ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

13 Μαρτίου 2023 20:31
Survivor All Star spoiler 13/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ισοβαθμία και 3 οι υποψήφιοι απο την 2η ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 13/03: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα στο Survivor All Star με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους και να προκύπτουν συνολικά άλλοι 3 υποψήφιοι!

Μπορεί το τελευταίο διάστημα οι μπλε να είχαν πάρει το πάνω χέρι στις μάχες ωστόσο η νέα εβδομάδας ξεκίνησε με μια πολύ σημαντική ασυλία για τους κόκκινους, οι οποίοι δείχνουν να αφήνουν στην άκρη τις κόντρες τους και να κοιτούν το κοινό καλό, μετά και την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Η νίκη των Μαχητών έφερε σε θέση υποψηφίου προς αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος θα βρεθεί για ακόμα μια βδομάδα στη θέση αυτή (θυμίζουμε ότι στην τελευταία ψηφοφορία βγήκε πρώτος και με άνεση) και περιμένει να δει ποιοι θα είναι οι υπόλοποιοι υποψήφιοι! Αυτό θα προκύψει αρχικά από την σημερινή δεύτερη μάχη ασυλίας. Ποιος θα κερδίσει;

Survivor All Star spoiler 13/03: Αυτοί είναι οι άλλοι τρεις υποψήφιοι;

Οι Μαχητές λοιπόν χάνουν την δεύτερη ασυλία και καλούνται να δώσουν δύο ακόμα υποψήφιους, οι οποίοι θα γίνουν τρεις αφού θα έχουμε ισοβαθμία! Έτσι μετά τον Γιώργο Ασημακόπουλο, από την κάλπη θα βγουν ως υποψήφιοι και οι Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Τζο Μαριδάκη και Κωνσταντίνος Βασάλος! Μένει να δούμε λοιπόν ποιος είναι είναι ο άλλος υποψήφιος από την χαμένη ασυλία της Τρίτης!

Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού (13/03) επεισοδίου:

Survivor All Star: Δεν «βλέπει» καμία η Ρία Κολοβού - Τρομερή αγωνιστική άνοδος και από νίκη σε νίκη η παίκτρια των Μαχητών (video)

Μπορεί αρχικά σε πολλούς να μην άρεσε η επιλογή της Ρίας Κολοβού για το Survivor All Star, κι αυτό διότι το Survivor Ελλάδα - Τουρκία που είχε πάρει μέρος δεν είχε μεγάλη τηλεθέαση με αποτέλεσμα να μην την γνωρίζουν όσο άλλους παίκτες του ριάλιτι, ωστόσο η Ρία Κολοβού συνεχίζει να κλείνει στόματα!

Η παίκτρια των Μαχητών έχει δείξει τρομερή αγωνιστική άνοδο, γι αυτό και δεν βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση, παρότι αυτή την εβδομάδα οι μπλε θα έχουν τουλάχιστον τέσσερις υποψήφιους (δείτε εδώ ποιοι είναι προς το παρόν)!

Η Ρία Κολοβού και την Κυριακή (12/03) κατάφερε να φέρει μια σημαντική νίκη, επικρατώντας μιας αρκετά δυνατής αντιπάλου, της Ελένης Χαμπέρη, ωστόσο η νίκη της αυτή δεν ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει την πρώτη ασυλία για τους Μαχητές!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη νίκη της Ρίας Κολοβού απέναντι στην Ελένη Χαμπέρη:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share