Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 13/03: Ισοβαθμία και 3 οι υποψήφιοι απο την 2η ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

13 Μαρτίου 2023 09:59
Survivor spoiler 13/03: Ισοβαθμία και 3 οι υποψήφιοι απο την 2η ασυλία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 13/03: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα στο Survivor All Star με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους και να προκύπτουν συνολικά άλλοι 3 υποψήφιοι!

Μπορεί το τελευταίο διάστημα οι μπλε να είχαν πάρει το πάνω χέρι στις μάχες ωστόσο η νέα εβδομάδας ξεκίνησε με μια πολύ σημαντική ασυλία για τους κόκκινους, οι οποίοι δείχνουν να αφήνουν στην άκρη τις κόντρες τους και να κοιτούν το κοινό καλό, μετά και την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Η νίκη των Μαχητών έφερε σε θέση υποψηφίου προς αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος θα βρεθεί για ακόμα μια βδομάδα στη θέση αυτή (θυμίζουμε ότι στην τελευταία ψηφοφορία βγήκε πρώτος και με άνεση) και περιμένει να δει ποιοι θα είναι οι υπόλοποιοι υποψήφιοι! Αυτό θα προκύψει αρχικά από την σημερινή δεύτερη μάχη ασυλίας. Ποιος θα κερδίσει;

Survivor All Star spoiler 13/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Survivor spoiler 13/03: Ισοβαθμία και 3 οι υποψήφιοι απο την 2η ασυλία!

Δεύτερη ασυλία λοιπόν απόψε και οι Μαχητές παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, αφού αν χάσουν θα χρειαστεί να δώσουν τουλάχιστον άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση! Από την άλλη οι Διάσημοι πρέπει να αποδείξουν πως η χθεσινή τους νίκη δεν ήταν ένα πυροτέχνημα αλλά πως έχουν αλλάξει... ρότα στον δρόμο προς τα έπαθλα και τις ασυλίες!

Απόψε νικητές, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr, είναι ξανά οι Διάσημοι, οι οποίοι κάνουν το 2-0 στις ασυλίες της εβδομάδας και οι μπλε θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να δώσουν άλλους δύο (τουλάχιστον) υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι θα είναι αυτοί;

Survivor All Star spoiler 13/03: Αυτοί είναι οι άλλοι τρεις υποψήφιοι;

Survivor spoiler 13/03: Ισοβαθμία και 3 οι υποψήφιοι απο την 2η ασυλία!

Οι Μαχητές λοιπόν χάνουν την δεύτερη ασυλία και καλούνται να δώσουν δύο ακόμα υποψήφιους, οι οποίοι θα γίνουν τρεις αφού θα έχουμε ισοβαθμία! Έτσι μετά τον Γιώργο Ασημακόπουλο, από την κάλπη θα βγουν ως υποψήφιοι και οι Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Τζο Μαριδάκη και Κωνσταντίνος Βασάλος! Μένει να δούμε λοιπόν ποιος είναι είναι ο άλλος υποψήφιος από την χαμένη ασυλία της Τρίτης!

Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού (13/03) επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share