Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 13/3: Βάζει τα κλάματα ο Ασημακόπουλος - «Με εχουν ως παραπαίδι και με... Ποιος είναι ο Γκότσης;» (Video)

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο!

13 Μαρτίου 2023 08:22
Survivor All Star trailer 13/3: Βάζει τα κλάματα ο Ασημακόπουλος - «Με εχουν ως παραπαίδι και με... Ποιος είναι ο Γκότσης;» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer 13/3: Χαμός αναμένεται να γίνει σε ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor All Star με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να βάζει τα κλάματα, να κατηγορέι τον Γκότση και να υποστηρίζει ότι τον έχουν ως παραπαίδι και τον "χτυπάνε" ψυχολογικά. Παράλληλα, στο συμβούλιο βλέπουμε ακόμα μία κόντρα με τον Μπάρτζη να διαπληκτίζεται με τον Τάκη Καραγκούνια. Παράλληλα, η Χριστίνα Κεφαλά που έχει επιστρέψει πλέον στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το reality επιβίωσης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σημερινό (13/3) trailer του Survivor All Star

Survivor All Star: «Μου έχει δοθεί η εντολή να...» - Όλη η αλήθεια για την μύνηση της Ελευθερίου στον Μαρτίκα

Οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Σπύρο Μαρτίκα είναι ιδιαίτερα τεταμένες μέσα στο Survivor All Star. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στις πρώτες δηλώσεις της τόνισε ότι η τραγουδίστρια έχει ήδη κάνει μήνυση μέσω της δικηγόρους του στον παίκτη του reality επιβίωσης.

Η δικηγόρος της Ελευθερίας Ελευθερίου, Γιούλη Ρετζεπάι διέψευσε στην εκπομπή «Γεια σου» ότι έχει κινηθεί κάποια νομική διαδικασία εις βάρος του Σπύρου Μαρτίκα.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει τις δηλώσεις της κα Παπαδοπούλου. Η Ελευθερία Ελευθερίου με έχει καταστήσει πληρεξούσια δικηγόρο, αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει δοθεί συγκεκριμένη εντολή να κινηθώ για λογαριασμό της νομικά εναντίον του Μαρτίκα. Έχω επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του και ούτε από αυτόν έχει κινηθεί κάποια νομική διαδικασία» τόνισε η δικηγόρος της τραγουδίστριας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share