Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 12/3: Ξεκίνησαν τα «όργανα» - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

12 Μαρτίου 2023 09:54
Survivor All Star spoiler 12/3: Ξεκίνησαν τα «όργανα» - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 12/03: Αγώνας πρώτης ασυλίας με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους για να παραμείνουν οι παίκτες τους στο ριάλιτι!

Στον απόηχο της οικειοθελούς αποχώρησης του Στάθη Σχίζα, με αφορμή τα όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το Survivor All Star μπαίνει σε ακόμη μία αγωνιστική εβδομάδα με μεγάλη μάχη!

Πέραν βέβαια του Στάθη, εκτός Survivor πια βρίσκεται κι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λόγω του ότι βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση και συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Από σήμερα 12/3 όμως ξεκινάει μια νέα εβδομάδα για τις δύο ομάδες, όπου για ακόμη μια φορά Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για τις ασυλίες, τα έπαθλα φαγητού και για την επικοινωνία.

Survivor All Star spoiler

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, η ομάδα που κερδίζει είναι η Κόκκινη! Ως εκ τούτου, οι Μπλε θα πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα κι αυτός πληροφορούμαστε ότι θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Survivor All Star - Στάθης Σχίζας: «Ντροπή σε όλους τους υπεύθυνους! Θρηνούμε τόσο κόσμο, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το Survivor»

Με ομοβροντία φλας υποδέχτηκαν τον Στάθη Σχίζα οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο νικητής του «Survivor 2022» επέστρεψε οικειοθελώς στην Ελλάδα μετά από αρκετές εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο σε μια κίνηση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. Κυρίως λόγω των όσων προηγήθηκαν στο παιχνίδι, μετά από την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αποκάλυψε στον τέως συμπαίκτη της ότι η αγαπημένη του «νυχτοπερπατάει» κατά την απουσία του, προκαλώντας την πρόωρη αποχώρησή του.

Ο Στάθης Σχίζας έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου της Αθήνας νωρίς το απόγευμα, προερχόμενος από τη Δομινικανή Δημοκρατία, και αμέσως δέχτηκε μπαράζ ερωτήσεων. Φυσικά, το μεγαλύτερο μέρος αφορούσε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το κατά πόσον έχει επικοινωνήσει μαζί της και σε τι φάση βρίσκεται η σχέση τους.

Περιστοιχισμένος από τους άνδρες της παραγωγής, όπως συνηθίζεται κατά την επιστροφή των παικτών του «Survivor», ο Στάθης Σχίζας απέκρουσε τις ερωτήσεις των συγκεντρωμένων δημοσιογράφων για το παιχνίδι και την προσωπική ζωή του και επικεντρώθηκε στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο πληροφορήθηκε πριν από ελάχιστες ώρες.

«Πληροφορήθηκα πως στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό και δεν υπάρχει λόγος... Ντροπή σε όλους τους υπεύθυνους, έχει χαθεί τόσος κόσμος. Για το παιχνίδι έχουμε χρόνο να μιλήσουμε. Υπομονή και θα τα πούμε όλα», είπε απαντώντας στις ερωτήσεις.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share