Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Όλα ψέματα! Με πόσα λεφτά αποχώρησε ο Στάθης Σχίζας

Δεν πήρε το έπαθλο αλλά... κέρδισε αρκετά 9 εβδομάδες στο παιχνίδι!

10 Μαρτίου 2023 12:23
Survivor All Star: Όλα ψέματα! Με πόσα λεφτά αποχώρησε ο Στάθης Σχίζας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Κυριακή που μας πέρασε (5/3) προς έκπληξη όλων ο Στάθης Σχίζας στο συμβούλιο του νησιού ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star, μετά τα όσα έγιναν μεταξύ αυτού και της Ελευθερίας Ελευθερίου, κάτι που τελικά συνέβη, αφού θα έλεγε κανείς πως η παραγωγή τον άφησε αρκετά εύκολα να φύγει, παρά το γεγονός πως όντας νικητής σε παλαιότερο παιχνίδι, ήταν ένας πολύ δυνατός και δημοφιλής παίκτης.

Ο Στάθης Σχίζας, λοιπόν, το απόγευμα της Τρίτης 7/3 προσγειώθηκε στην Ελλάδα κι έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν. Λίγες ημέρες αργότερα, εντοπίστηκε έξω από τα δικαστήρια, με την δικηγόρο του, να καταθέτει μηνύσεις. Οι προγραμματισμένες συνεντεύξεις που πρέπει να δώσει σε εκπομπές του ΣΚΑΙ, όπως το Πρωινό μας και το Καλό Μεσημεράκι, θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν αφού ακόμα δεν έχει το ψυχικό σθένος.

Πόσα λεφτά κέρδισε φέτος ο Στάθης Σχίζας από το Survivor All Star

Πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι η συμμετοχή του είχε συζητηθεί αρκετά, και τότε κάποιοι καλοθελητές βιάστηκαν να πουν πως είχε κάνει διαφορετική οικονομική συμφωνία με την παραγωγή, σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες που είχαν το πλαφόν των 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Εκείνος... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share