Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Ο «παππούς» Τάκης Καραγκούνιας πλήγωσε τον Μάριο Πρίαμο! (video)

«Ο παππούς ρε, ο παππούς», άρχισε να φωνάζει

9 Μαρτίου 2023 23:44
Survivor All Star: Ο «παππούς» Τάκης Καραγκούνιας πλήγωσε τον Μάριο Πρίαμο! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη μία φορά ο Τάκης Καραγκούνιας έφυγε εκτός ελέγχου στο αποψινό (9/3) επεισόδιο του Survivor All Star, κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου.

Ο παίκτης της μπλε ομάδα αναμετρήθηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα στον στίβο μάχης και κατάφερε να φέρει έναν πόντο για την ομάδα του στο 5-5. Αμέσως μετά τη νίκη του πήγε νευριασμένος προς τον κόκκινο πάγκο και είπε: «Ο παππούς, έτσι είναι ο παππούς».

Δείτε επίσης: Survivor All Star: «Το 'ριξε στο σορολόπ» η Ελευθερία Ελευθερίου - Εκτός παιχνιδιού ξανά! (video)

Μετά συνέχισε τον πανηγυρισμό του και άρχισε να φωνάζει «Ο παππούς ρε, ο παππούς», κάνοντας μία αναφορά στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, που όπως είπε τον αποκαλεί έτσι από την αρχή του παιχνιδιού. Ο Κύπριος πήγε να συμφιλιωθεί μαζί του, δίνοντάς του το χέρι. «’Ελα δω ρε» είπε στον Τάκη Καραγκούνια μετά τη νίκη του, αλλά εκείνος δεν πήγε και τον προκάλεσε να παίξουν μαζί. Αυτό έγινε και ο παππούς νίκησε τον Πρίαμο.

Survivor Αll Star: «Λύγισε» ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης - Ποτάμι τα δάκρυά του εξαιτίας εξαιτίας του...

Την Τετάρτη 8/3 στο Survivor All Star είδαμε το έπαθλο επικοινωνίας να πηγαίνει στην ομάδα των μαχητών, οι οποίοι είχαν μεγάλη ανάγκη με λάβουν μηνύματα από τον έξω κόσμο, μιας και έχουν μείνει λίγο πίσω στο συγκεκριμένο ''δώρο''.

Έτσι λοιπόν, είδαμε τους περισσότερους να συγκινούνται με τα μηνύματα και τις φωτογραφίες φίλων και συντρόφων με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να βλέπει την κοπέλα και έναν φίλο του. Μάλιστα ο ίδιος στο επεισόδιο της Πέμπτης 9/3 ξέσπασε σε κλάματα τονίζοντας, πως όλο αυτό τον πήγε πίσω.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

«Στο έπαθλο της επικοινωνίας είχαμε μηνύματα από φίλους και συντρόφους. Πραγματικά είναι κάτι που το χρειαζόμουν πάρα πολύ μετά από όλες αυτές τις εντάσεις. Οι άνθρωποι μου και οι φίλοι μου είναι εκεί έξω γιατί δεν ήρθα να κάνω φίλους και παρέες εδώ πέρα. Πήρα ένα μήνυμα από την κοπέλα μου που μου έδωσε πάρα πολλή δύναμη. Είναι ένα αδύναμο μου σημείο, μου λείπει πολύ εδώ πέρα και με όλα αυτά που γίνονται μού λείπει ακόμα περισσότερο και την έχω ανάγκη.

Πιστεύω ότι η στιγμή ήταν κατάλληλη για αυτό το μήνυμα γιατί έχω δεχθεί πίεση από κάποια άτομα στην ομάδα μου χωρίς λόγο. Μόνο τρεις εβδομάδες είμαι εδώ, δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχω κάνει τόσο πολύ και δέχομαι όλο αυτό. Μάλλον επειδή λέω τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπω και δεν τα κρύβω κάτω από το χαλί. Πήρα ένα μήνυμα από έναν άνθρωπο που περνάμε μαζί τα τελευταία αρκετά χρόνια και ήταν η κατάλληλη στιγμή για να προσηλωθώ στο στόχο και να μου δώσει δύναμη. Σόρρυ αλλά είμαι πάρα πολύ πιεσμένος εδώ μέσα. Αυτά..», είπε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share