Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 09/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έχουμε ανατροπή στην αποχώρηση; Αυτός ο παίκτης φεύγει τελικά σήμερα!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

9 Μαρτίου 2023 20:31
Survivor spoiler 09/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έχουμε ανατροπή στην αποχώρηση; Αυτός ο παίκτης φεύγει τελικά σήμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα μια εβδομάδα του Survivor All Star ολοκληρώνεται σήμερα (09/03) με μια ακόμα αποχώρηση, η οποία θα είναι η δεύτερη αυτή την εβδομάδα, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα που είδαμε στο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής!

Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν προχτές την μάχη τους για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, η οποία κατέληξε τελικά στα χέρια των κόκκινων, με αποτέλεσμα και οι Μαχητές να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση! Ποιος ήταν αυτός; Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr, ήρθε να προστεθεί στους τρεις υποψηφίους των Διασήμων και να σχηματίσουν την τετράδα με την Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Σπύρο Μαρτίκα!

Ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει;

Survivor All Star Spoiler

Survivor spoiler 09/03: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως η αποχώρηση δεν θα προβληθεί σήμερα αλλά στο επεισόδιο της Πέμπτης, όμως γίνεται άλλωστε κάθε εβδομάδα εδώ και λίγο διάστημα. Τα γυρίσματα της αποχώρησης μόλις έγιναν και έχουμε σίγουρο αποτέλεσμα!

Τα πράγματα σήμερα είναι λίγο πολύ αναμενόμενα! Η αποχώρηση της εβδομάδας δείχνει να είναι γυναικεία υπόθεση, καθώς οι δύο άνδρες της παρέας είναι πολύ δυνατοί στις ψηφοφορίες, ειδικά ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ ταυτόχρονα οι δύο γυναίκες και νέες παίκτριες είναι στο Survivor All Star και δείχνουν να μην είναι τόσο αγαπητές στο τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε και στο Survivor 2021 που πήραν μέρος αποχώρησαν σχετικά γρήγορα.

Επομένως η αποχώρηση της εβδομάδας θα κριθεί μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Και αυτή που αποχωρεί, επιβεβαιωμένα πια, είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share