Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Η στιγμή που ο Μαρτίκας πιάνει την "ποντικό" Ελευθερίου να κρυφακούει - «Είναι τραγική! Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα» (Video)

«Είναι εδώ στημένη από τις 7 το πρωί και έχει ακούσει όλα όσα λέμε όλοι μας»

8 Μαρτίου 2023 21:52
Survivor All Star: Η στιγμή που ο Μαρτίκας πιάνει την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο από τα πρώτα κιόλας λεπτά, μια κίνηση της Ελευθερίας Ελευθερίου έβγαλε εκτός εαυτού τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος εκείνη την ώρα έδινε συνέντευξη. Την ίδια ώρας, σε αποκαλύψεις "φωτιά" προέβη η Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ελευθερία Ελευθερίου

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του με την δημοσιογράφο, είδε την Ελευθερία να είναι κρυμμένη σε έναν κοντινό θάμνο και να κρυφακούσει όλα όσα εκείνος έλεγε με την δημοσιογράφο. Από την πλευρά της, η δημοσιογράφος της είπε: "Ελευθερία τι είναι αυτά τα πράγματα; Τι νομίζεις ότι κάνεις εκεί;" με την παίκτρια να απαντά πώς εκεί κοιμόταν και πώς μόνο ότι είπε ο Σπύρος άκουσε και δεν έχει κάνει κάτι επίτηδες.

Ο Σπύρος έξαλλος από την πλευρά του, που η Ελευθερία τον κρυφάκουσε είπε: "Αυτά που είπε είναι μεγάλες αλήθειες. Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα. Είναι εδώ στημένη από τις 7 το πρωί και έχει ακούσει όλα όσα λέμε όλοι μας. Είναι τραγική. Σήκω φύγε"

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share