Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Ο Στάθης βγήκε για να...» - Αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο πραγματικός λόγος που έφυγε από το ριάλιτι

6 Μαρτίου 2023 22:25
Survivor All Star: «Ο Στάθης βγήκε για να...» - Αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star, με τους συμπαίκτες του να προχωρούν σε αποκαλύψεις για το λόγο, που έφυγε από το παιχνίδι.

Βέβαια μετά τα αποκαλυπτήρια του Σχίζα για τα λόγια της Ελευθερίου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα της παραγωγής του ΣΚΑΙ και αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε, σύμφωνα με τον ίδιο φυσικά.

«Μεταφέρθηκε μια λανθασμένη πληροφορία», σχολίασε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης για τον διάλογο Ελευθερίας – Σχίζα, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Οπότε πάει έξω να βρει την αλήθεια», είπε για τον Στάθη Σχίζα ο οποίος επιστρέφει στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Ναι μόνο στρατηγική και κακή τοξική στρατηγική», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης για την στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

«Καραγκιόζης και νυφίτσα» - Το Twitter σταυρώνει τον Μάριο μετά την ψήφο του στην Ελευθερία στο Survivor All Star

Στον τάκο βγήκε στο συμβούλιο του Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου, που απέσπασε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους, μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, για λόγους συμπεριφοράς, όπως είπαν οι παίκτες, εκτός των θεμάτων αγωνιστικότητας.

«Το περίμενα. Φυσικά και είναι αποδεκτή η ψηφοφορία. Δεν έχω να πω κάτι. Το μόνο που εύχομαι είναι αυτοί που πήγαν εκεί και ψήφισαν να το έκαναν μόνο για αγωνιστικούς λόγους» τόνισε χαρακτηριστικά η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

Ανάμεσα στους παίκτες που την ψήφισαν ήταν και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, κάτι που προκάλεσε την οργή των χρηστών του Twitter, καθώς drone τον είχε τσακώσει να ερωτοτροπεί με την Καρολίνα Καλύβα, ενώ είχε σχέση εκτός του ριάλιτι με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share