Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 6/3: «Κόκκινο πανί» ο Σχίζας και «σφαγή» στο συμβούλιο - «Αχ ρε Στάθη, σε φάγανε... Κομμένο το γέλιο σου!»

Ξεσπάσματα, ειρωνείες και... πανικός μεταξύ Ελευθερίας και Σπύρου

6 Μαρτίου 2023 07:41
Survivor All Star trailer 6/3: «Κόκκινο πανί» ο Σχίζας και «σφαγή» στο συμβούλιο  - «Αχ ρε Στάθη, σε φάγανε... Κομμένο το γέλιο σου!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Η Ελευθερία Ελευθερίου δείχνει για ακόμη μία φορά να βρίσκεται στο επίκεντρο της της διαμάχης στο συμβούλιο του νησιού, καθώς σηκώνει «θύελλα» αντιδράσεων στο Survivor All Star.

Στο trailer του σημερινού (6/3) επεισοδίου, βλέπουμε τον Στάθη Σχίζα να κεντρίζει εξίσου τα βλέμματα, αφού φαίνεται πως έχει μεγάλους υποστηρικτές, αλλά και «εχθρούς». Ο Σπύρος Μαρτίκας καταφερόμενος έναντι της Ελευθερίας για ακόμη ένα επεισόδιο, ακούγεται να «σπάζεται» άσχημα με το... ειρωνικό γελάκι της και οι δυο παίκτες να έρχονται σε οριστική ρήξη.

Δείτε το trailer:

Survivor All Star spoiler 5/3: Τον έκανε... να τρέχει! Αυτή είναι η «βόμβα» που έριξε η Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα και αποχωρεί οικειοθελώς

Survivor All Star spoiler: Η ένταση στο Survivor All Star είναι έκδηλη τις τελευταίες ώρες, με τον Στάθη Σχίζα να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, ύστερα από αποκαλύψεις για την έξω ζωή, που τον αφορούν.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο του Σαββάτου (4/3) στο Survivor All Star, η Ελευθερία Ελευθερίου μεταφέρει στον Στάθη Σχίζα μια πληροφορία σχετικά με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με τον ίδιο να καταρρέει και να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Κανείς, ωστόσο, από τους δύο δεν θέλησε να αποκαλύψει στις κάμερες τι ήταν αυτό που ειπώθηκε και έφερε τον Στάθη σε αυτήν την κατάσταση, όπου μάλιστα φέρεται ότι θα ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης.

Survivor All Star: Τα λόγια της Ελευθερίας που... φυτίλιασαν τον Στάθη

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου», ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που είπε η Ελευθερία στον Στάθη.

«Όταν η Ελευθερία μπήκε μέσα, ο Στάθης τη ρώτησε τι γίνεται έξω, γιατί εκείνη είναι κοντά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Στην αρχή, η Ελευθερία του είπε ότι είναι όλα καλά και στη συνέχεια, επειδή ο Μπάρτζης έκανε επίθεση στην Ελευθερία και επειδή είναι φίλοι με τον Στάθη, θεώρησε ότι πρέπει κάπως να τον εκδικηθεί. Έτσι το γύρισε και του είπε “σου είπα ένα ψέμα”. Του είπε γενικότερα ότι η Αλεξάνδρα περνάει πάρα πολύ καλά έξω, ανεβάζει συνέχεια stories, είναι συνέχεια στα μπουζούκια, είναι με φίλους και γενικά αυτό είναι κάτι που τον αναστάτωσε. Άφησε υπονοούμενα γενικότερα ότι μπορεί η σχέση τους να περνάει κρίση», είπε ο δημοσιογράφος.

Survivor All Star: «Από εδώ η... φίλη μου που την παρηγορούσα για τον Πρίαμο» - «Κάρφωσε» την Ελευθερία μετά τις αποκαλύψεις της στον Σχίζα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είδε τον Στάθη Σχίζα να μένει εμβρόντητος από αποκαλύψεις, που του έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με εκείνη, μη μένοντας όμως αμέτοχη.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου να κάνει μια αποκάλυψη στον Στάθη Σχίζα σχετικά με την σύντροφό του. Και μπορεί να μη μάθαμε τι ακριβώς του είπε, ωστόσο, είδαμε πως είναι κάτι που επηρέασε πολύ την ψυχολογία του παίκτη ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου σε συζήτηση που είχε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε πως αποκάλυψε κάτι που δε θα έπρεπε να πει, αλλά μάλλον εξηγεί και το γιατί φεύγει από το ριάλιτι.

Survivor All Star: Η απάντηση της Παναγιώταρου στην Ελευθερία

Μετά την προβολή του επεισοδίου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη μέρα της πρεμιέρας του Survivor All Star αποκαλύπτοντας πως τότε, την είχε παρακολουθήσει μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου που θεωρούσε φίλη της ενώ αργότερα την παρηγορούσε και για όσα έγιναν με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Όταν βλέπαμε πρεμιέρα μαζί με τη “φίλη” μου… Στο σπίτι μας… Με τους φίλους μας… Και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο… Τα συμπεράσματα δικά σας» έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Ελευθερία

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share