Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Άφωνοι άπαντες με την αποκάλυψη Μπάρτζη - «Ο Μάριος είναι κάθε βράδυ με την Ελευθερίου και @@@»

Ασύλληπτος καυγάς πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των Κόκκινων

3 Μαρτίου 2023 23:06
Survivor All Star: Άφωνοι άπαντες με την αποκάλυψη Μπάρτζη - «Ο Μάριος είναι κάθε βράδυ με την Ελευθερίου και @@@»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μόνιμη ένταση έχει το αποψινό (3/3) επεισόδιο του Survivor All Star, η οποία ξεκίνησε από τις καλύβες και συνεχίστηκε φυσικά και στον στίβο μάχης. Κι όλα αυτάμ με αφορμή την τελευταία ψηφοφορία στο συμβούλιο όπου βγήκε η Ελένη Χαμπέρη από την κάλπη των Κόκκινων.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και τον θυμό του για τη στημένη ψηφοφορία, όπως την χαρακτήρισε και ισχυρίστηκε πώς η Ελευθερία με τον Μάριο βρίσκονται συνεχώς «κρυφά» και ερωτοτροπούν.

«Θα πω τι έχει γίνει ακριβώς για να ξεμπερδεύουμε! Έχω ακούσει και γω, όπως είπε και ο Στάθης, από το στόμα των νέων κοριτσιών ότι η Ελένη άμα βγει… θα φύγει. Φεύγω, λοιπόν, εκεί και λέω «τι θα κάνουμε; Θα πεινάσουμε! Δεν υπάρχει σωτηρία».

Δείτε επίσης: Survivor All Star: Ανελέητο ξέσπασμα από τη Σταυρούλα - «Τι ξεφτιλίκια ήταν αυτά! Αν είχα τέσσερις μάσκες κλόουν...»

Πρώτη φορά πάω εκεί που κάθεται, στο σποτ των παιδιών, όπου είναι ο Κόρο, ο Σάκης και ο Χανταμπάκης. «Παιδιά, θέλουμε όλοι το καλό της ομάδας, να μην πεινάσουμε και να πάμε παρακάτω» τους λέω. «Κοιτάτε, να το βρούμε λίγο και να σώσουμε την ομάδα μας». Φεύγω, πάω στο συμβούλιο και έχω θεωρήσει με το μικρό μου μυαλό ότι θα βγει το δίκαιο.

Γίνεται όμως στο συμβούλιο αυτό, γυρίζουμε. Γυρνώντας και κατεβαίνοντας για να μπουμε στην παραλία, ακούω τον Χανταμπάκη να λέει στον Μάριο πως «βγήκαμε μάγκες». Και ξεκινάει εκεί πέρα να γίνεται μια ιστορία. Έχω δύο ερωτήματα γιατί στην πρώτη ψηφοφορία ψηφίστηκε από αυτή την ομάδα η Χριστίνα, αφού η Ευρυδίκη δεν είναι τόσο καλή αγωνιστικά και δεν φτάνει στον στόχο. Μήπως για να ευνοήσει η παρέα τον Σάκη επειδή έχει την Μαριαλένα από εκεί και μπορεί να ακούει γκρίνια; Και τώρα ερχόμαστε στο τωρινό. Ο Μάριος, το ξέρουμε όλοι, έναν έναν να ρωτήσουμε από εδώ,…. κάθε βράδυ με την Ελευθερίου!

Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη;» αναρωτήθηκε, εξοργισμένος, ο Νίκος Μπάρτζης

.«Συγγνώμη; Συγγνώμη Νίκο; Ντροπή σου, Νίκο μου, αλήθεια! Ντροπή σου, Νίκο μου! Έλα τώρα! Έλα τώρα! έλα δηλαδή» απάντησε έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου.

Αμέσως μετά, ο Μπάρτζης "επιτέθηκε" και στον Στέλιο Χανταμπάκη, κατηγορώντας τον για ψέμματα, την ώρα που η Ευρυδίκη ούρλιαζε στον πρώτο κι έχοντας στην αγκαλιά της την Ελευθερία να κλαίει!

Μάλιστα, στον τσακωμό μπήκε και ο Στάθης, ο οποίος χαρακτήρισε τον Στέλιο ψεύτη, υποστηρίζοντας πως κρύβει τον χαρακτήρα που είχε το 2017 -δείτε εδώ τι είπε νωρίτερα για τον Χανταμπάκη στις κάμερες.

Μετά τον τσακωμό, τόσο ο Στάθης όσο κι ο Στέλιος αποχώρησαν από την ομάδα προκειμένου να ηρεμήσει από την ένταση που δημιουργήθηκε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share