Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: "Έσκασαν" τα ευχάριστα πριν από λίγο - Ανακοινώθηκε γάμος στους Μαχητές (Video)

«Όλοι καλεσμένοι και θα γίνει χαμός»

28 Φεβρουαρίου 2023 23:39
Survivor All Star:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τρίτης 28/2 ο Ηλίας Μπόγδανος κατέληξε να αγωνίζεται ενάντια στον Στέλιο Χανταμπάκη. Μπορεί να ήταν δύσκολο, αλλά ο τραγουδιστής κατάφερε να φέρει την νίκη και πανηγύρισε φωνάζοντας για την καλή του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία φαίνεται πως έχει τα γενέθλιά της.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Survivor All Star: Στα κάγκελα η Μαριαλένα! «Εκνευρίζομαι με τον Σάκη που τρώει»

Αφού κάθισε στον πάγκο, όμως, με τους συμπαίκτες του, αποκάλυψε σε όλους, αλλά και στο κοινό που τον παρακολουθεί, πως πρόκειται να παντρευτεί την σύντροφό του μόλις βγει από το παιχνίδι και, μάλιστα, κάλεσε ολόκληρη την ομάδα του, υποσχόμενος πως εκείνη την ημέρα θα γίνει μεγάλος χαμός.

Παντρεύεται ο Ηλίας Μπόγδανος μετά το Survivor All Star

Δεν είναι γνωστό εάν της έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου, αλλά εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από κανέναν από τους δύο μέχρι τώρα, αναμένουμε τι θα συμβεί μόλις εκείνος βγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Χρόνια πολλά ζωή μου! Σε λατρεύω», έλεγε μετά τη νίκη του και αργότερα συμπλήρωσε: «Την γυναίκα μου θα την παντρευτώ. Όλοι καλεσμένοι και θα γίνει χαμός! Δεν καταλαβαίνετε».

Έκαναν το επόμενο βήμα Ηλίας Μπόγδανος και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου μετά το Survivor!

Ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται σε μια πολύ καλή περίοδο τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στα επαγγελματικά καθώς τον βλέπουμε στο X-Factor. Να τονίσουμε πως το ευρύ κοινό τον γνώρισε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor 4 όπου παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει τον τελικό αγαπήθηκε αρκετά.

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης (16/6) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να αναφερθεί και για την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου με την οποία είναι αρκετά καιρό μαζί. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share