Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός στο Survivor All Star - Στο νοσοκομείο η Αφροδίτη Σκαφίδα

Τι συνέβη με την υγεία της;

27 Φεβρουαρίου 2023 22:04
Χαμός στο Survivor All Star - Στο νοσοκομείο η Αφροδίτη Σκαφίδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αλλεργικό σοκ έπαθε η Αφροδίτη Σκαφίδα στο Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (27/02). Μάλιστα, στην έναρξη του επεισοδίου οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ είδαν την παίκτρια να μεταβαίνει στο νοσοκομείο.

Η παίκτρια έπαθε αλλεργικό σοκ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την καλύβα με ασθενοφόρο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε σχετικά: «Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο η κοπέλα, δεν πρέπει να παίζουμε. Η Αφροδίτη ήρθε ξαφνικά στην καλύβα τουμπανιασμένη, είχε πρηστεί στα μάτια, στο αφτί, στα άκρα, είχε κοκκινίσει κιόλας. Φοβήθηκα γιατί ξέρω ότι αρχίζει και φράζει ο λαιμός σου και δεν μπορείς να πάρεις ανάσα».

Ο Σάκης Κατσούλης πρόσθεσε: «Μόλις ξύπνησα άκουσα κάποιες φωνές, κατευθείαν αντιλήφθηκα ότι η Αφροδίτη δεν ήταν καλά. Έπαθε ένα αλλεργικό σοκ όπως καταλάβαμε όλοι, δεν ένιωθε καλά, είχε πρηστεί πάρα πολύ. Δεν ένιωθε ούτε το πρόσωπό της ούτε τα χέρια της. Ευτυχώς ήρθε πολύ γρήγορα το ασθενοφόρο, της εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει δυνατή».

Survivor All Star: «Καρφιά» από Χριστίνα Κεφαλά - «Aν δεν ταχθείς στην κλίκα, είσαι το πρώτο δόλωμα τους»

Στον τάκο του Survivor All Star βρέθηκε από την κόκκινη ομάδα η Χριστίνα Κεφαλά αμέσως μόλις έπαψε να ισχύει η γνώριμη πρώτη εβδομάδα προσαρμογής, κατά την οποία και είχε ασυλία. Όπως ήταν αναμενόμενο η παίκτρια πέταξε τα «καρφιά» της, δηλώνοντας πως αν μπεις στην κλίκα, γίνεσαι το πρώτο «δόλωμα».

Έτσι, λίγες ώρες μετά το συμβούλιο του νησιού, το εντυπωσιακό μοντέλο δεν δίστασε να εκφράσει αιχμές στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νύχτα της Καθαράς Δευτέρας. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κεφαλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως » υποψήφια για πρώτη φορά στο Survivor All Star. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα, αναμενόμενο ήταν να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Σαν τηλεθεάτρια αλλά και σαν παίκτρια πρώην Survivor γνωρίζω ότι το σύστημα λειτουργεί κάπως έτσι. Αν είσαι νέος παίκτης είσαι ο πρώτος για υποψηφιότητα και βέβαια… αν δεν ταχθείς στην κλίκα, στο παρεάκι πολλών στην πλειοψηφία είσαι το πρώτο δόλωμα τους».

«Εκείνοι διατάζουν, εκείνοι κάνουν ότι θέλουν οπότε κατευθείαν γιατί να μην βρεθείς υποψήφιος. Εγώ δεν είμαι από τα άτομα που έχουν ενταχθεί στο μεγάλο παρεάκι οπότε ήταν αναμενόμενο. Τα άλλα δυο κορίτσια που έχουν ενταχθεί και κάνουν παρέα για αυτό δεν βρέθηκαν» συμπλήρωσε, επίσης, η παικτρια της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star τη νύχτα της Καθαράς Δευτέρας.

«Αυτό το πράγμα το επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι, μόλις τελείωσα τον λόγο μου, κατευθείαν η Ελευθερία μυγιάστηκε και πήρε θέση για το παρεάκι! Εγώ δεν μίλησα ακριβώς για παρεάκι παρά είπα ότι έχουν έρθει πιο κοντά τις προηγούμενες μέρες αυτοί δεν ψηφίστηκαν ενώ εκείνη μίλησε κατευθείαν για το λεγόμενο παρεάκι τους. Χριστίνα – Κωμική θεατρική παράσταση, 1 – 0! Και έρχομαι τώρα να ρωτήσω σε ποιον θα δώσουμε το καλύτερο βραβείο υποκρισίας στο Survivor All Star;»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share