Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 27/2: Ολική ανατροπή - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή!

26 Φεβρουαρίου 2023 15:51
Survivor All Star spoiler 27/2: Ολική ανατροπή - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 27/2: Πολλές εκπλήξεις και ανατροπές μας επιφυλάσσει το επεισόδιο του Survivor All Star που θα προβληθεί αύριο, Καθαρά Δευτέρα (27/2).

Ο δεύτερος παίκτης προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Το Athensmagazine.gr όμως σας έχει πληροφορίες και για την ομάδα που θα βγει αύριο η νικήτρια και θα κερδίσει έτσι την 2η ασυλία, αλλά και τον παίκτη που θα βγει ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μας έχουν πει, η ομάδα που πιθανότατα θα πάει ήσυχη και χαλαρή στο συμβούλιο του νησιού θα είναι οι Διάσημοι και έτσι οι Μαχητές θα χρειαστεί να ψηφίσουν έναν δικό τους, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης!

Survivor All Star spoiler

Survivor All Star spoiler 26/2: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης προς αποχώρηση!

Δεν είναι μόνο το σίριαλ με τον Μάριο και την Ελευθερία που συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, αφού εκείνη φέρεται να τα βρίσκει πάλι μαζί του, παρόλο που εκείνος δήλωσε ότι είχε δει ερωτικά και τρίτη παίκτρια του Survivor.

Είναι η είσοδος δύο νέων παικτών, του Γιωρίκα Πηλίδη και της Νικολέτας Μαυρίδη που έρχεται να ανατρέψει τις ισορροπίες στις δύο ομάδες και βέβαια το αγώνισμα επάθλου και ασυλίας. Σε αυτό, όπως λένε τα spoilers, φαίνεται ότι κερδίζουν οι Μαχητές.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα των Μπλε πέρασε δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες όπου δεν είχαν σταυρώσει νίκη! Η πείνα και η εξαθλίωση οδήγησε σε τρομερές εντάσεις, αφού έπρεπε να ψηφίζουν υποψήφιους για αποχώρηση. Αυτή η εβδομάδα όμως ξεκινάει με ήττα των Διασήμων που καλούνται στο συμβούλιο να ψηφίσουν υποψήφιο για αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoilers που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο το αποτέλεσμα της κάλπης δείχνει… Χριστίνα Κεφαλά, που ήταν μια από τις τελευταίες που μπήκαν στο παιχνίδι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share