Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Κάρφωσε» τους συμπαίκτες του ο Κώστας Παπαδόπουλος - «Από τη στιγμή που με ψήφισαν δεν είχα λόγο να...»

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος από το ριάλιτι

24 Φεβρουαρίου 2023 13:11
Survivor All Star: «Κάρφωσε» τους συμπαίκτες του ο Κώστας Παπαδόπουλος - «Από τη στιγμή που με ψήφισαν δεν είχα λόγο να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο «Πρωινό μας», μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star, με τον ίδιο να έχει αρκετά να πει.

Φανερά στεναχωρημένος ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε λόγο για την εμπειρία του από το Survivor all star, όσο βρισκόταν εκεί, αλλά και την απόφαση των συμπαικτών του, να τον ψηφίσουν τέσσερις φορές σερί.

«Είμαι καλά δόξα τον θεό, υγιής. Δεν έχω τραυματισμούς και εδώ (δείχνοντας το κεφάλι του) και στο σώμα μου. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια ότι θα φύγω. Ήταν πολύ δύσκολη η ψηφοφορία και το είχα πεί», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Θεώρησα υποκριτικό από μεριάς μου να χαιρετήσω αυτούς τους ανθρώπους και αυτοί αυτό, να θέλουν να με χαιρετήσουν εμένα. Από την στιγμή που με ψηφίσαν πανψηφεί επανελλημένες φορές και να φιληθούμε και να χαιρετηθούμε και το θεωρώ υποκριτικό και δεν μου ταιριάζει. Δεν κρατάω σε κανέναν κακία και τους αγαπάω όλους. Τα φιλιά μου κάποιες τούρτες, σε κάποια γενέθλια στις οικογένειες τους θα τα μεταφέρω και ειλικρινά δεσμεύομαι θα το κάνω αυτό», συμπλήρωσε ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης του survivor.

Survivor All Star: Ανοίγει... κι άλλο ζαχαροπλαστείο με αυτά τα λεφτά - Με τόσα έφυγε από το ριάλιτι ο Κώστας Παπαδόπουλος

Το Survivor All Star έφτασε στο τέλος του και για αυτή την εβδομάδα, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, λαμβάνοντας ένα σημαντικό ποσό.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Μελίνα Μεταξά, ο Γιώργος Κόρομι, η Αφροδίτη Σκαφίδα, έχουν διεκδικήσει την ψήφο του κοινού αλλά μόνο ένας πήρε το εισιτήριο της επιστροφής. Συγκεκριμένα, ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο περίφημος ζαχαροπλάστης.

Survivor All Star: Τα χρήματα που πήρε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι μπήκε στον all star κύκλο για τα παιδιά του και για να μαζέψει χρήματα, κάτι που τελικά κατάφερε. Ο Κώστας θα αποχωρήσει με 35.000 ευρώ, ένα πολύ καλό ποσό.

Ο παίκτης, πάντως, ίσως ανακουφιστεί με την αποχώρησή του καθώς το τελευταίο διάστημα είχε πιεστεί πολύ. «Έχω κουραστεί πια. Αφήνω την μπαντάνα εδώ, όπως είχε κάνει παλιά και η Ελευθερία. Είμαι μέλος της ομάδας αλλά άμα η ομάδα δεν με στηρίζει και δεν με πιστεύει, δεν χρειάζεται», τόνισε ο Κώστας Παπαδόπουλος πριν από λίγα επεισόδια αφήνοντας ενοχλημένος στην άκρη την μπαντάνα του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share