Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Αλανιάρης ο Μάριος Πρίαμος - Συνευρέθηκε ερωτικά και με άλλη παίκτρια μετά από Ελευθερία και Καρολίνα

Το... τέταρτο πρόσωπο στο ερωτικό «τρίγωνο»

24 Φεβρουαρίου 2023 12:56
Survivor All Star: Αλανιάρης ο Μάριος Πρίαμος - Συνευρέθηκε ερωτικά και με άλλη παίκτρια μετά από Ελευθερία και Καρολίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάριος Πρίαμος φαίνεται πως έχει γίνει το... ερωτικό πρόσωπο του Survivor All Star, με τον ίδιο να έχει εμπλακεί σε ένα ερωτικό «τρίγωνο» αλλά να μη σταματά εκεί.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης, αναφέρθηκε στους Ελευθερία Ελευθερίου, Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα και όπως είπε, υπάρχει και τέταρτο πρόσωπο ανάμεσά τους.

Survivor All Star: Ο... μπερμπάντης Μάριος Πρίαμος

«Στην κουβέντα που φαντάζομαι και ελπίζω ότι θα δούμε την Κυριακή, η Ελευθερία ρωτάει τον Μάριο, αν υπήρξε ερωτική επαφή και με άλλη παίκτρια του Survivor, εκτός από αυτή με την Καρολίνα. Ο Μάριος όχι μόνο το παραδέχεται αλλά λέει και για ποια πρόκειται. Αν δεν πει το όνομα, θα το σας το πω εγώ τη Δευτέρα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Η κουβέντα που σας μεταφέρω δεν γνωρίζουν οι δύο ότι καταγράφεται. Επίσης στη συνομιλία αυτή, η Ελευθερία θα ρωτήσει τον Μάριο για το κοχύλι στο λαιμό του, που του το χάρισε η Καρολίνα, με τον Μάριο να μην παραδέχεται αρχικά ότι είναι δώρο της Καρολίνας, μετά όμως το παραδέχεται. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι το κοχύλι εξαφανίζεται», πρόσθεσε.

Survivor All Star: Ο Βασάλος είπε αυτό που θέλαμε όλοι να ακούσουμε - «Όλοι εδώ βρήκατε να κάνετε σχέση;»

Στο Survivor All Star γίνεται ένας μικρός... χαμός αναφορικά με τα ειδύλλια, που παρατηρούνται στο νησί, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αντιδρά ως προς όσα παρατηρούνται να συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας, ο φιναλίστ του πρώτου γύρου στράφηκε προς τους συμπαίκτες του και σχολίασε την κίνηση... γυπαετού του Τάκη προς την Ελευθερία, αναρωτώμενος αν όλοι πια, μετά και από όσα έγιναν ανάμεσα σε Μάριο, Ελευθερία και Καρολίνα στο διάσημο τρίγωνο, το ριάλιτι έχει γίνει... γραφείο συνοικεσίων.

«Όλοι από το Survivor θα κάνουν σχέση πια;», ανέφερε στην αρχή, αν και παραδέχθηκε πως «εγώ έκανα την αρχή», λόγω της σχέσης του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share