Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Ποιος Τάκης, ποια Ελευθερία και ποιος Μάριος; Το Twitter αποθέωσε τον... έρωτα του Γκότση με τον Μπόγδανο

Εδώ υπάρχει... μεγάλη αγάπη!

23 Φεβρουαρίου 2023 22:21
Survivor All Star: Ποιος Τάκης, ποια Ελευθερία και ποιος Μάριος; Το Twitter αποθέωσε τον... έρωτα του Γκότση με τον Μπόγδανο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star φτάνει στην κορύφωσή του για αυτή την εβδομάδα, με το έπαθλο φαγητού να ακολουθείται από τη στιγμή της αποχώρησης, για την οποία γνωρίζουμε ήδη ποιος θα μαζέψει τις βαλίτσες του για Ελλάδα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πάντως, έχουμε δει... πολλά ειδύλλια, που είτε έχουν συμβεί είτε αποτελούν διακαείς πόθους, όπως του Τάκη με την Ελευθερία, ωστόσο ένας ακόμη... έρωτας είναι αυτός ανάμεσα σε Ηλία Γκότση και Ηλία Μπόγδανο.

Το Twitter έχει προσέξει την φιλία τους και την επεσήμανε μέσα από μια φωτογραφία, όπου ο τραγουδιστής αγκαλιάζει σφιχτά τον νικητή του δεύτερου κύκλου, με τις αντιδράσεις να είναι δεκάδες μπροστά σε αυτό το θέαμα.

Survivor All Star: «Κάρφωσε» Γκότση και Βασάλο ο Κωνσταντινίδης - «Χαίρονται που χάνω, με περιμένουν...»

Στο Survivor All Star η ίντριγκα... δίνει και παίρνει, με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να έρχεται να ρίξει τα «πυρά» του για τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο.

Ο παίκτης, που διακρίθηκε στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε στην κάμερα και αναφέρθηκε στη στρατηγική των δύο παικτών, θέλοντας να μας πείσει πως τελικά δεν είναι τόσο αθώοι όσο θέλουν να δείχνουν στις κάμερες, κάτι που δεν αναφέρεται πρώτη φορά.

Ο Κωνσταντινίδης επεσήμανε, μάλιστα, ότι οι δυο τους χαίρονται κάθε φορά που σημειώνει μια ήττα σε αγώνισμα, προσθέτοντας πως τον περιμένουν... στη γωνία για να τον ψηφίσουν και να τον φέρουν στην κρίση του κοινού, με στόχο με τον βγάλουν από τη μέση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share