Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Survivor All Star: Ο Βασάλος είπε αυτό που θέλαμε όλοι να ακούσουμε - «Όλοι εδώ βρήκατε να κάνετε σχέση;»

Μια... εύλογη απορία

23 Φεβρουαρίου 2023 21:14
Survivor All Star: Ο Βασάλος είπε αυτό που θέλαμε όλοι να ακούσουμε - «Όλοι εδώ βρήκατε να κάνετε σχέση;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Survivor All Star γίνεται ένας μικρός... χαμός αναφορικά με τα ειδύλλια, που παρατηρούνται στο νησί, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αντιδρά ως προς όσα παρατηρούνται να συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας, ο φιναλίστ του πρώτου γύρου στράφηκε προς τους συμπαίκτες του και σχολίασε την κίνηση... γυπαετού του Τάκη προς την Ελευθερία, αναρωτώμενος αν όλοι πια, μετά και από όσα έγιναν ανάμεσα σε Μάριο, Ελευθερία και Καρολίνα στο διάσημο τρίγωνο, το ριάλιτι έχει γίνει... γραφείο συνοικεσίων.

«Όλοι από το Survivor θα κάνουν σχέση πια;», ανέφερε στην αρχή, αν και παραδέχθηκε πως «εγώ έκανα την αρχή», λόγω της σχέσης του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Survivor All Star: «Μου έδιναν 3 ηρεμιστικά την ημέρα! Με κρατούσανε 10 μέρες σε ομηρία» - Εξώδικο βόμβα της Ασημίνας στον Ατζούν (Video)

Survivor All Star: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκε από το ριάλτιτι επιβίωσης, ύστερα από παραβίαση των κανονισμών του παιχνιδιού, ωστόσο μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα δεν έφυγαν απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο.

Τώρα η 25χρονη πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης στέλνει εξώδικο «βόμβα» στον Ατζούν Ιλίτζαλι και στην εταιρεία παραγωγής, τονίζοντας πως την κρατούσαν όμηρο, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην «Super Κατερίνα».

Πιο συγκεκριμένα, το εξώδικο που έστειλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου γράφει, μεταξύ άλλων: «Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας.

Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα.

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share