Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star Spoiler 23/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

23 Φεβρουαρίου 2023 13:24
Survivor All Star Spoiler 23/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler 23/02: Κλείνει η εβδομάδα με αγώνισμα επάθλου φαγητού. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Οι Διάσημοι ή οι Μαχητές;

Λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει) μπλε και κόκκινοι θα μπουν στον στίβο μάχης για το τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας, με έπαθλο το φαγητό.

Θα αφήσουμε λοιπόν για λίγο τους έρωτες και τα μηνύματα της Καρολίνας στον Μάριο και θα πάμε στα αγωνιστικά. Διάσημοι και Μαχητές αυτή την εβδομάδα μετρούν από δύο νίκες, με τους μπλε να έχουν κερδίσει δύο ασυλίες και τους κόκκινους μια ασυλία και έπαθλο επικοινωνίας.

Θεωρητικά το σημερινό παιχνίδι θα είναι ντέρμπι, αφού έχουν δείξει τελευταία πως οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες. Ποια θα τα καταφέρει; Αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για νίκη των Διασήμων, ωστόσο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό. Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και μέσα στην ημέρα θα σας έχουμε και το επιβεβαιωμένο spoiler. Κρατάτε προς το παρόν πως οι Διάσημοι κάνουν το 3-2 την εβδομάδα αυτή και απολαμβάμνουν το έπαθλο φαγητού.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share