Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 23/02: Άγριος τσακωμός στον Άγιο Δομίνικο! Χαμός ανάμεσα σε Καραγκούνια, Πρίαμο και Μπάρτζη - Στο "μάτι του κυκλώνα" και ο Σπύρος Μαρτίκας (Video)

«Πολυλογάς... Είναι λίγο...»

23 Φεβρουαρίου 2023 07:56
Survivor All Star trailer 23/02: Άγριος τσακωμός στον Άγιο Δομίνικο! Χαμός ανάμεσα σε Καραγκούνια, Πρίαμο και Μπάρτζη - Στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer 23/02: Χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς όπως βλέπουμε από το trailer, γίνεται ένας άγριος τσακωμός με πρωταγωνιστές τους Τάκη Καραγκούνια, Μάριο Πρίαμο και Νίκο Μπάρτζη!

Επίσης, στο "μάτι του κυκλώνα" βρίσκται και ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Νικόλα Αγόρου να προβαίνει σε μία λεκτική επίθεση εναντίον, λεγοντάς τον πολυλογά και πως πλέον δεν του δίνουν σημασία! Παράλληλα, με μια ανάρτηση στο instagram, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ενημερώνει τους διαδικτυακού της φίλους, πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει επίσημη απάντηση για την αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε απαρακάτω το σημερινό trailer του Survivor All Star:

Survivor All Star: «Βέτο» σε tweets παίκτη από την παραγωγή - Δεν μπορούσε να βρει posts χωρίς... «πικάντικα» σχόλια

Διάσημοι και Μαχητές εμφανίστηκαν για άλλο ένα βράδυ μπροστά στον Γιώργο Λιανό ώστε να μάθουν για το έπαθλο για το οποίο θα κοντραριζόντουσαν λίγη ώρα αργότερα. Ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους παίκτες του Survivor All Star για το έπαθλο επικοινωνίας που για τους Μπλε περιλαμβάνει tweets και για τους Διάσημους ηχητικά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.

Ωστόσο, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, σε ότι αφορά την περίπτωση του Νικόλα Αγόρου, η παραγωγή αντιμετώπισε πρόβλημα με τα tweets καθώς ήταν ιδιαίτερα… πικάντικα και δεν προβάλλονται στην ώρα προβολής που προβάλλεται το Survivor.

«Ας πάμε στον Νικόλα Αγόρου. Πραγματικά δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να απομονώσουμε κάποια tweets, που μπορούν να παίξουν στην τηλεόραση τέτοια ώρα. Δεν παίζουν, δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες» σημείωσε ο Γιώργος Λιανός και πρόσθεσε: «Δεν θα τα δεις αυτά τα πιπεράτα. Τα όμορφα, τα απλά, τα παραδοσιακά. Πάντως έχεις μεγάλο fan club, αν κι υπάρχει μια γκρίνια, θα το δώσω, ότι κάλυψες την φράουλα με διαφορετικό τατουάζ» συμπλήρωσε.

Ο Νικόλας Αγόρου έσπευσε να διευκρινίσει σε όλους στο Survivor πως δεν καλύφθηκε το τατουάζ του, απλά ολοκληρώθηκε το σχέδιο, όπως προβλεπόταν εξ’ αρχής.

Survivor All Star: Άπλωσε φτερά ο «γύπας» Τάκης - «Μου αρέσει η Ελευθερία Ελευθερίου, ποτέ δεν ξέρεις»

Ο Τάκης Καραγκούνιας μετά τα σχόλια στο συμβούλιο με την Ελευθερία Ελευθερίου, μίλησε ανοιχτά στην κάμερα, αναφέροντας πως είναι μια γυναίκα η οποία του έχει κεντρίσει την προσοχή, εδώ και αρκετό καιρό.

«Ότι μου αρέσει η Ελευθερία, μου αρέσει. Δεν το κρύβω, όμως δεν υπάρχει κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Είμαστε στο πουθενά και δεν ξέρεις τι μπορεί να πουν δυο άνθρωποι. Αν και είναι δύσκολο, από τη στιγμή που είμαστε σε αντίπαλες ομάδες», είπε ο παίκτης του Survivor All Star. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας.

Και πρόσθεσε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω δηλώσει πριν μπω στο παιχνίδι, ότι η Ελευθερία είναι ενδιαφέρον άνθρωπος. Τη θαύμαζα για το ήθος που έδειξε πρόπερσι, όταν την είχαν κατηγορήσει άδικα για κάποια πράγματα στο παιχνίδι».

Τέλος ο Τάκης Καραγκούνιας αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε συναντηθεί με την Ελευθερία Ελευθερίου: «Είχαμε μιλήσει και δυο φορές στην έξω ζωή, πριν μπούμε στο παιχνίδι, αλλά αυτό είναι όλο», είπε ο παίκτης του Survivor All Star.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share