Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Η στιγμή που οι παίκτες του τουρκικού ριάλιτι μαθαίνουν για τους καταστροφικούς σεισμούς (video)

Σοκ από τα λόγια του Ατζούν Ιλίτζαλι

22 Φεβρουαρίου 2023 15:35
Survivor: Η στιγμή που οι παίκτες του τουρκικού ριάλιτι μαθαίνουν για τους καταστροφικούς σεισμούς (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή που οι παίκτες του τουρκικού Survivor μαθαίνουν για τους καταστροφικούς σεισμούς με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.

Οι παίκτες του παιχνιδιού δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ μια κοπέλα αποχωρεί σοκαρισμένη από το συμβούλιο του νησιού. «Ζούμε μια δύσκολη περίοδο» λέει στους παίκτες ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Σημειώνεται ότι στα social media οι Τούρκοι αναρωτιούνταν αν οι παίκτες του Survivor γνωρίζουν για τους καταστροφικούς σεισμούς, και πώς αντέδρασαν όταν το έμαθαν.

Survivor All Star: Βρήκε μπελά στο πρόσωπο της Ρίας Κολοβού η Ελευθερία Ελευθερίου! (video)

Και δεύτερη ήττα από την Ρία Κολοβού σε λίγες μέρες υπέστη η Ελευθερία Ελευθερίου, με την παίκτρια των Μαχητών να της έχει πάρει τον αέρα!

Στην μάχη για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, τα δύο κορίτσια βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες, όπως και στην πρεμιέρα της Ελευθερίας στο Survivor All Star, όπου και πάλι η Ρία είχε κερδίσει την μονομαχία!

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και το βράδυ της Τρίτης, με την Ρία Κολοβού, να αφήσει αρκετά πίσω την Κύπρια αντίπαλό της, τόσο στην ταχύτητα, όσο και στον στόχο, δείχνοντας πως έχει δυναμώσει αρκετά αγωνιστικά και πως αποτελεί ένα δυνατό χαρτί για την μπλε ομάδα!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr την εύκολη επικράτηση της Ρίας Κολοβού επί της Ελευθερίας Ελευθερίου:

Survivor All Star: Σάλος στους Μπλε με την Μελίνα Μεταξά - Η εξοργιστική της κίνηση όταν τη φώναξαν να πανηγυρίσει

Τα πάνω τους φαίνεται να έχουν πάρει τις τελευταίες ημέρες οι μπλε στο Survivor All Star και έτσι την Τρίτη 21/2 οι μαχητές καταφέραν και πήραν την νίκη της ασυλίας με την ομάδα να είναι μετά από πολύ καιρό ανεβασμένη.

Και αφού το σκορ, που έφεραν έναντι των διάσημων είχε μεγάλη διαφορά είδαμε τους μπλε να πανηγυρίζουν με τη χαρά τους να μην κρύβεται με τίποτα. Αυτό, που έκανε ωστόσο μεγάλη εντύπωση στην ομάδα ήταν η στάση της Μελίνας Μεταξά, με την ίδια να απομονώνεται.

Η στάση της Μελίνας Μεταξά που προβλημάτισε τους μπλε

Πιο αναλυτικά, η ομάδα τη φώναζε έστω και στο τέλος να έρθει να φωνάξει μαζί τους, ωστόσο η ίδια δεν εισάκουσε, μιας και από ότι είπαν και οι συμπαίκτες της έχει νευριάσει, που δεν παίζει και δε μπορεί γενικότερα να προσφέρει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share