Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Τους σάρωσαν - Αυτή η ομάδα πήρε τη μεγάλη νίκη σήμερα (21/2)

Πανηγυρική επιβεβαίωση του Athensmagazine!

21 Φεβρουαρίου 2023 23:28
Survivor All Star: Τους σάρωσαν - Αυτή η ομάδα πήρε τη μεγάλη νίκη σήμερα (21/2)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την 3η ασυλία της εβδομάδας είδαμε να αγωνίζονται την Τρίτη 21/2 στο Survivor All Star οι διάσημοι και οι μαχητές με τους παίκτες να τα δίνουν όλα με σκοπό να πάρουν τη νίκη για να μη χάσουν έναν συμπαίκτη τους.

Όταν λέμε να μη χάσουν εννοούμε να μην αναγκαστεί κανείς να ψηφίσει κάποιον δικό τους στο συμβούλιο του νησιού και έτσι αυτή τη φορά, όπως σας το είχαμε πει και εμείς πολύ σωστά, με τελικό σκορ 10-2 οι μπλε ήταν εν τέλει οι νικητές. Παράλληλα, είχαμε χαμό με τα νέα λόγια του Πρίαμου για την Ελευθερίου: «Ένας άντρας έτσι πρέπει να κάνει...»

Η ομάδα που κέρδισε σήμερα (21/2) στο Survivor All Star

Survivor All Star: «Πάγωσαν» οι Μπλε με την αποκάλυψη Βασάλου - «Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι...»

Έντονα σχόλια είδαμε να ανταλλάσσουν την Τρίτη 21/2 στο Survivor All Star οι κόκκινοι και οι μπλε λίγο πριν πάνε στο αγώνισμα, το οποίο θα έφερνε για μια ακόμη φορά την ασυλία και το έπαθλο φαγητού στους καλύτερους.

Θέμα συζήτησης έγινε λοιπόν, ο τρόπος που ψήφισαν στο συμβούλιο του νησιού οι διάσημοι με τους ίδιους να σχολιάζουν από τη μεριά τους την τακτική, που ακολουθούν αντίστοιχα οι μπλε. Συγκεκριμένα, πολλοί στάθηκαν στο γεγονός, πως από την ομάδα των μαχητών, αν και κακός αγωνιστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν βγαίνει στο τάκο.

Με το που άκουσε λοιπόν τα σχόλια αυτά, ο μαχητής πήρε το λόγο και με αρκετά ειρωνικό ύφος τόνισε, πως δεν πήγε στο παιχνίδι για να αγωνιστεί, αλλά για να προσφέρει ριάλιτι. Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου που προκάλεσε τους κόκκινους στο Survivor All Star: «Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι, γι’ αυτό έχω έρθει εδώ πέρα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Survivor All Star: Χαμός με τα νέα λόγια του Πρίαμου για την Ελευθερίου: «Ένας άντρας έτσι πρέπει να κάνει...»

Με νέες δηλώσεις επέστρεψε ο Μάριος Πρίαμος στο επεισόδιο της Τρίτης 22/2 στο Survivor All Star με τον ίδιο να μιλάει τόσο σε μέλη της ομάδας του, όσο και στην προσωπική του συνέντευξη για εκείνον και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Κύπριος παίκτης φαίνεται να έχει καταλάβει πολύ καλά όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και στην κοπέλα, αφού η ίδια μπήκε στο παιχνίδι και τον ''άδειασε'' δημόσια για όσα τον είδε να κάνει με την Καρολίνα Καλύβα. Αυτή τη φορά ο Μάριος έδειξε να καταλαβαίνει περισσότερο τη στάση της Ελευθερίας, σε κάθε περίπτωση όμως δεν δίστασε να τονίσει, πως δε ντρέπεται για όσα έκανε με την Καρολίνα στη ζούγκλα.

Οι νέες δηλώσεις του Μάριου Πρίαμου για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Απολογήθηκα, που είδα την Ελευθερία σε αυτήν την κατάσταση, και πιστεύω ότι ένας άντρας έτσι πρέπει να κάνει...όταν βλέπει μια κοπέλα σε αυτήν την κατάσταση, δεν έχω κανένα πρόβλημα και πιστεύω ότι, αν κάτι έγινε ή κάτι έχω στο μυαλό ή θέλω να το κάνω θα το κάνω...δεν είναι θέμα ντροπής, δεν υπάρχει ντροπή στις ανθρώπινες σχέσεις», είπε ο Μάριος Πρίαμος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share