Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 21/2: Χάος στο συμβούλιο! Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

21 Φεβρουαρίου 2023 08:10
Survivor All Star spoiler 21/2: Χάος στο συμβούλιο! Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Οι εξελίξεις του Survivor All Star δε σταματούν να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό, με τις δύο ομάδες να δίνουν τις «μάχες» τους εντός κι εκτός αγωνισμάτων, τη στιγμή που πλησιάζει και η ώρα της ανακοίνωσης της νέας αποχώρησης.

Πολλά έχουμε δει ήδη σε αυτή την εβδομάδα, με πρώτο και κύριο γεγονός την «εισβολή» της Ελευθερίας Ελευθερίου και την έντονη διαμάχη με τον Μάριο Πρίαμο, στον οποίο επιτέθηκε άνευ προηγουμένου, βγάζοντας στην φόρα τις... πομπές του με την Καρολίνα Καλύβα και μην αφήνοντας κανένα περιθώριο.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως και οι υπόλοιποι παίκτες μένουν αδιάφοροι, αφού έξι είναι οι καινούργιοι στο ριάλιτι επιβίωσης, αν και το ενδιαφέρον στράφηκε σε μία που βρισκόταν ήδη στον Άγιο Δομίνικο, με τη Μελίνα Μεταξά να είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, προκαλώντας κόντρες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Survivor All Star: Οι παίκτες που συμπληρώνουν το καρέ των υποψηφίων

Σύντομα, πάντως, ο Γιώργος Λιανός αναμένεται να μας ενημερώσει το ποιος παίκτης είναι εκείνος, που θα μας αποχαιρετήσει την Πέμπτη (23/2) και θα πάρει το αεροπλάνο από τη Δομινικανή Δημοκρατία για την Ελλάδα. Για αυτό το σκοπό, βέβαια, πρέπει να μάθουμε το ποιοι θα είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Όπως μαθαίνουμε, οι Μαχητές επικρατούν στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, αλλά η έκπληξη είναι το τι θα ψηφίσουν οι Διάσημοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Γιώργος Κόρομι τίθεται στην κρίση του κοινού και πολύ νωρίς βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μαζί με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share