Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Βασάλος μετά το σκηνικό με την Ελευθερίου και τον Πρίαμο (Video)

«Ψοφάει γι' αυτά»

20 Φεβρουαρίου 2023 22:26
Survivor All Star: «Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Βασάλος μετά το σκηνικό με την Ελευθερίου και τον Πρίαμο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αποψινό 20/2 επεισόδιο του Survivor All Star δεν μπορούσε να μην ξεκινήσει χωρίς παρατράγουδα. Η ομάδα των Κόκκινων συγκεντρωμένη θέλησε να συζητήσει τι συνέβη στο συμβούλιο, μιλώντας για τα άτομα που ψηφίστηκαν και η Αφροδίτη Σκαφίδα θέλησε να αποκαλύψει τι της είπε ο Μάριος Πρίαμος λίγο μετά το τέλος τις ψηφοφορίας (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Λιανός για το σκηνικό με την Ελευθερίου).

«Τυχερή είσαι, γιατί άμα σε ψήφιζα θα έβγαινες εσύ», της είπε χαρακτηριστικά με εκείνη να απορεί και να του λέει πως δεν τον ψήφισε εκείνη. Τότε είναι που η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήρε τον λόγο και και εξήγησε ότι εκείνη είναι που έδωσε το όνομά του στην κάλπη, διότι, όπως είπε: «Είχα μια Ελευθερία να κλαίει όλη νύχτα στην αγκαλιά μου».

Η αποκάλυψη του Βασάλου μετά το σκηνικό με τον Πρίαμο και την Ελευθερίου στο Survivor All Star

Τα γεγονότα, όμως, δεν πέρασαν απαρατήρητα και ασχολίαστα και από την ομάδα των Μπλε, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να σχολιάζει πως «Ψοφάει γι' αυτά». Επισήμανε πως δεν είναι κάτι τόσο ευχάριστο, διότι έχει περάσει κι εκείνος από κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν: «Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση πριν χρόνια εν αγνοία μου», αλλά ανέφερε πως του αρέσει και λίγο η ίντριγκα.

Και παραδέχτηκε έπειτα ο Τάκης Καραγκούνιας: «Εγώ άκουσα ότι κάτι υπήρχε απ’ έξω».

Και ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετέφερε στους συμπαίκτες του: «Η Ελευθερία τα είχε με τον Μάριο, έτσι είπανε. Είχανε κάτι για δύο μήνες και μπήκε μέσα η Ελευθερίου και του είπε: Τι γίνεται εδώ αγάπη μου; Άλλα μου έταζες και παπ, του έριξε μία».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share